Kuva: Shutterstock

Millaisen ensivaikutelman annat muille? Horoskooppi paljastaa piirteen, joka sinusta usein havaitaan heti kättelyssä

31.07.2021 10:15 - Emmi Moilanen

Voice.fi kertoo sinulle joka kuukausi, mitä tähtimerkit lupaavat elämääsi. Uudet horoskoopit julkaistaan kuukauden viimeisenä päivänä. Elokuun kunniaksi tehdään katsaus ensivaikutelmiin.

Sanotaan, että ensivaikutelman voi tehdä vain kerran. Oletko koskaan pysähtynyt ajattelemaan, millaisia piirteitä muut ihmiset huomaavat sinusta heti ensimmäisenä? Elokuun horoskoopin myötä tehdään katsaus siihen, millaiset asiat eri tähtimerkeistä kumpuavat voimakkaasti ulospäin – jopa niin paljon, että muut havaitsevat ne jo kättelyssä.

Leijona (23.7.-22.8.)

Dramaattisuus

Leijonat ovat dramaattisia niin hyvässä kuin pahassakin, ja heidän aurinkoinen energiansa takaa sen, että heidän läsnäolonsa huomataan. Vaikka merkin edustajat rakastavat paistatella parrasvaloissa, heidän lämmin ja utelias suhtautuminen toisia kohtaan saa myös kanssaihmiset tuntemaan olonsa huomioiduksi.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Älykkyys

Neitsyet tunnetaan tähtimerkeistä loogisimpana ja käytännönläheisimpänä tyyppinä. Tästä syystä neitsyen mielipiteisiin ja vankkumattomaan arviointikykyyn luotetaan kuin kiveen. Neitsyen läheiset, ystävät ja työkaverit pitävätkin häntä älykkäänä tyyppinä, jolta voi kysyä apua tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Tasapainoisuus

Vaaka tunnetaan siitä, ettei hänen elämäänsä saa järkkymään juuri mikään. Ulospäin vaa’at vaikuttavat hyvin tasapainoisilta ihmisiltä, ja se onkin usein ensimmäinen sana, jolla heitä kuvataan. Vaa’an lähipiiri kuitenkin tietää, että sisällä kuohuu ajoittain ja merkin edustajat kipuilevat välillä paljonkin elämän suurien kysymysten äärellä.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Pisteliäs huumorintaju

Skorpionit tunnetaan salaperäisyydestään ja he mielellään antavatkin uuden tuttavuuden kertoa ensin itsestään. Merkin edustajat saattavat vaikuttaa aluksi sulkeutuneilta mutta pian he vakuuttavat uudetkin tuttavuudet sarkastisella ja nokkelalla huumorillaan.

Jousimies (22.11.-21.12.)

Erinomaiset keskustelutaidot

Jousimiehet tunnetaan seikkailunhalunsa lisäksi myös viisaudestaan, ja he kykenevät keskustelemaan aiheesta kuin aiheesta. Tästä syystä merkin edustajien kanssa ei ole koskaan tylsää ja heillä on laaja ystäväpiiri, joka on muodostunut niin työ-, harrastus kuin lapsuuden kavereistakin.

Kauris (22.12.-19.1.)

Ujo vaatimattomuus

Kauriit tunnetaan ahkerina ja nöyrinä tyyppeinä, jotka muistavat liian harvoin antaa kiitosta omalle menestykselleen. Kauris antaakin usein ujon ensivaikutelman, eikä taatusti käännä huomiota itseensä – ellei ole aivan pakko. Lähipiiri, joka tuntee kauriin pintaa syvemmältä, näkee myös ujouden lomaan kätkeytyneen itseluottamuksen.

Kilpailut

Uusimmat