Millaisen ensivaikutelman annat muille? Horoskooppi paljastaa piirteen, joka sinusta usein havaitaan heti kättelyssä

31.07.2021 10:15 - Emmi Moilanen

Vesimies (20.1.-18.2.)

Vilpitön auttamisenhalu

Ystävällinen, luova ja persoonallinen vesimies on tähtimerkkien edustajista myös humaanein. Vesimies osaa asettua muiden asemaan ja hän elää voimakkaasti tunteita myös läheistensä puolesta. Vilpittömyys ja avuliaisuus ovatkin yleensä ensimmäisiä piirteitä, jotka merkin edustajat antavat jo ensivaikutelmanaan.

Kalat (19.2.-20.3.)

Rohkea oman tiensä kulkija

Joskus kalat uivat myös vastavirtaan, ja he tekevät sen rohkeudella ja omaa sydäntään kuunnellen. Merkin edustajien erikoistaito on tuoda arkeenkin ripaus unelmaa, ja kalat pysyy uskollisena omille haaveilleen. Rohkeus tavoitella määrätietoisesti omia unelmiaan on piirre, joka merkin edustajista hehkuu ulospäin – tätä piirrettä myös useat kadehtivat.

Oinas (21.3.-19.4.)

Kunnianhimo

Johtajaluonteiset oinaat sädehtivät ulospäin itsevarmuutta ja merkin edustajat tavoittelevat usein unelmiaan hyvin suoraviivaisesti. Oinaalla tuntuu aina olevan suunnitelma seuraavalle siirrolleen ja tästä syystä lähipiiri sekä kaukaisemmat tuttavat näkevät hänet hyvin kunnianhimoisena ja ahkerana tyyppinä.

Härkä (20.4.-20.5.)

Tyyni itsevarmuus

Härkä on jalat maassa oleva tyyppi, joka ei turhia hötkyile. Maamerkin edustajana härän jääräpäisyys yhdistyy ”jalat maassa” -tyyppiseen tyyneyteen, joka saa hänet vaikuttamaan hyvin varmaotteiselta. Härästä huokuu ulospäin itsevarmuus ja merkin edustajat ovat läheisilleen niitä tyyppejä, joihin voi luottaa kuin kallioon.

Kaksonen (21.5.-20.6.)

Ehtymätön energisyys

Onko elämässäsi yhtä aikaa meneillään niin monta kiinnostavaa asiaa, että et tiedä, kuinka lopulta ehdit hoitaa kaiken? Kaksosen korvaan tämä saattaa kuulostaa tutulta ja myös muut havaitsevat merkin edustajien ehtymättömältä tuntuvan energian ja huumorintajun. Pilke silmäkulmassa elävä kaksonen suhtautuukin kiireeseen lungisti, pientä flirttailua unohtamatta.

Rapu (21.6.-22.7.)

Sosiaalinen älykkyys

Rapu piilottaa herkkyyttään kovan kuorensa alle, ja hänen sensitiivisempään puoleensa pääsevät tutustumaan ne tyypit, jotka voittavat ensin ravun sydämen puolelleen. Herkkyys näkyy ulospäin kuitenkin sosiaalisena älykkyytenä, sillä ravut ovat erinomaisia lukemaan muita ihmisiä ja aistimaan heidän tunnetilojaan.

Lue myös: Mitä rakkauselämääsi kuuluu vuonna 2021? Voice.fi:n horoskooppi paljastaa

Lue myös: Stressiherkimmät horoskooppimerkit listattiin – katso, oletko taipuvainen asioiden ylianalysointiin

Lue myös: Mitä horoskooppia muistutat luonteeltasi oikeasti? Hauska testi paljastaa!

Voice.fi, Radio Nova ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat