Kuva: Citymarket

JVG lanseeraa oman sisustus- ja vaatemalliston - katso kuvat

01.10.2021 13:45 - Henna Koste

JVG:n vaatemallistossa on vaihtoehtoja lapsille ja aikuisille.

JVG tunnetaan lukuisista hiteistään, mutta kohta myös kodintuotteistaan. Lokakuussa K-Citymarketeissa myydään nimittäin JVG-malliston tuotteita. Mallisto pitää sisällään niin kodintuotteita kuin vaatteitakin. Vaatemallisto koostuu unisex-vaatteista, joita löytyy lasten sekä aikuisten koossa. Kodintuotteiden kuosit ovat Vallilan JVG:n kanssa yhteistyössä suunnittelemia.

JVG on ollut tiiviisti mukana sekä kuosien että vaatemallistojen suunnittelussa, ja kaikki vaatemalliston tuotteet ovat Jaren ja VilleGallen hyväksymiä. Markettimallisto tuo räppärit myös lähemmäs fanejaan. 

- Poikkeusaika sai tekemään poikkeuksellisia tekoja. Kun ei voitu keikkailla, ollaan edes näin mukana faniemme ja kuuntelijoidemme arjessa, kertoo VilleGalle.

Kodin ja pukeutumisen tuotteissa on molemmissa kahta kuosia: Hombret ja Concrete. Hombret-kuosissa JVG:n siluetit ovat osa geometristä ruutukuosia. Concrete-kuosissa taas geometriset kuviot ovat saaneet inspiraationsa kaupungista ja arkkitehtuurista. Tekstuuri on rouhean betonin pinnasta. K-Citymarketin osto- ja myyntipäällikkö Katja Lehtilä arvelee, että asiakaskunta löytää suosikkinsa Vallilan JVG-kuoseista, sillä "asiakkaat pitävät usein kaikkein eniten suurista, graafisista ja rauhallisista kuoseista".

Viime syksynä Vallila julkaisi yhteistyömalliston laulaja Ellinooran kanssa. Artistien ja markettien yhteistyöhön on herännyt aiemmin jo Prisma: Antti Tapani -brändi on saanut mainion vastaanoton. Nimikkobrändinsä luovana johtajana toimii Antti Tuisku

(kuva: K-Citymarket)

(kuva: K-Citymarket)

(kuva: Citymarket)

(kuva: Citymarket)

(kuva: Citymarket)

(kuva: Citymarket)

(kuva: Citymarket)

Lue myös: JVG-elokuva ei näytä pelkkää "liitoa": "Saattaa olla kohtauksia, joita emme itse siihen laittaisi"

Kilpailut

Uusimmat