Kuva: Fazer

Suomalaisten suosikkikeksin reseptiin on tehty oleellinen muutos - oletko jo huomannut?

28.01.2023 12:15 - Sanni Seppä

Fazerin Domino-täytekeksi täyttää tänä vuonna 70-vuotta.

Fazerin rakastettu Domino-täytekeksi juhlii tänä vuonna 70-vuotista taivaltaan. Keksi tunnetaan herkullisen makunsa lisäksi myös tutusta vaaleanpunaisesta pakkauksestaan, sekä omalemaisesta kuvioinnistaan. 

Fazer Domino on Fazerin myydyin ja kautta aikojen suosituin täytekeksi. Keväällä 2022 klassikkoreseptiin tuli kuitenkin muutos, sillä nykyään keksit leivotaan ilman palmuöljyä. Tummaa kaakaokeksiä ja vaniljanmakuista täytettä yhdistävä makupala on myös vegaaninen, joten siitä voivat nauttia myös vegaanista ruokavaliota suosivat herkkusuut. 

- Kuluttajien toiveiden mukaisesti olemme luopuneet palmuöljyn käytöstä klassikko Domino-kekseissä. Kaakaomme on 100 prosenttisesti vastuullisesti hallinnoiduista lähteistä hankittua ja ulkoisen tarkastajan toimesta tarkastettua. Kaakaon jäljitettävyyden lisääminen on yksi keskeisimmistä tavoitteistamme. Fazer Domino -brändin menestys perustuu kuluttajien kuuntelemiseen. Meidän tulee kehittää tuotteitamme jatkuvasti niin, että ne tukevat yhä kestävämpiä valintoja tekevien kuluttajien ja ympäristömme hyvinvointia, kertoo Fazer Keksit ja Crispit -liiketoimintayksiköstä vastaava johtaja Noora Pöyhönen

70-vuotisen taipaleen kunniaksi Domino-pakkauksissa nähdään tänä vuonna ihastuttavia sanoja ja sympaattisia viestejä, joiden toivotaan innostavan suomalaisia jakamaan hyvää mieltä. 

- Kun saat hymyn toisen huulille, olet saanut jo paljon. Toivomme, että mahdollisimman moni lähtee mukaan levittämään hyvää mieltä, Pöyhönen sanoo. 

Lue myös: Vuoden 2022 suosituimmat koirarodut Suomessa listattiin - löytyykö oma karvainen kaverisi listalta?

Lue myös: Kätevä ruuanlaittovinkki säästää rutkasti sähköä - oletko jo kokeillut?

Lue myös: Suomalaiselle lakritsille kansainvälinen tunnustus - valittiin parhaaksi

Lähde: Fazer

Kilpailut

Uusimmat