Kuva: Fotolia

Äidin varoittava kirjoitus pysäyttää: Lapseni olisi voinut kuolla minun virheeni takia

07.10.2016 15:15 - Rea Tallgren

Blogia kirjoittavan kahden lapsen äidin mukaan hänen virheensä oli anteeksiantamaton ja hän toivookin muiden oppivan siitä.

MeOhMy-blogia kirjoittava australialainen Siobhan Rennie on kirjoittanut blogiinsa järkyttävästä ja pelottavasta kokemuksestaan. 

Hän kertoo vieneensä pienet lapsensa Harryn ja Aoifen kylpyyn ja leikittäneensä sisaruksia siellä hetken ajan. Sitten 36-vuotias bloggaaja oli kuitenkin muistanut, että hänen pitäisi ripustaa miehensä pyykit ja poistunut paikalta hetkeksi. 

"Menin vain kulman taakse, ihan muutaman metrin päähän. Olin poissa noin 15-30 sekuntia, en todellakaan pitkään. Kuuntelin, että kylpyammeesta kuului aivan tavallista polskintaa."

Shokki olikin valtava, kun Rennie palasi kulman takaa takaisin kylpyhuoneeseen ja huomasi nuoremman lapsensa Aoifen lilluvan vedessä pinnan alla. Hän syöksyi nostamaan vauvansa, joka alkoi välittömästi yskiä ja huutaa kurkku suorana. 

Rennie kertoo pidelleensä lastaan sylissään ja itkeneensä itsekin lohduttomasti säikähdettyään niin paljon. Aoife oli kuitenkin jo pian rauhoittunut ja ollut oma, nauravainen itsensä.

"Lapseni olisi voinut hukkua minun takiani", Rennie kuitenkin kirjoittaa. 

Hän korostaa, että vaikka Aoife on nyt kunnossa, oli hänen tekonsa täysin anteeksiantamaton. Hän myös haluaa varoittaa muita vanhempia:

"Älkää ikinä kääntäkö selkäänne lapsillenne, kun he ovat kylvyssä", Rennie summaa. 

Lue myös: "Noin minä en ainakaan tee, kun minulla on lapsia" - vanhemmat kertovat hauskimmat takinkääntönsä

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat