Kuva: Martat

Kesäkurpitsaletut saavat tulisuutta tabascosta - katso helppo resepti

15.06.2017 12:43 - Martat - Luettu 121 kertaa

Iskelmä esittelee Marttojen parhaat reseptit.

Kesäkurpitsaa voi käyttää monenlaisiin ruokiin, leivonnaisiin ja säilykkeisiin.

Valmistusohje

1 keskikokoinen kesäkurpitsa (n. 5 dl valmista raastetta)
2–3 munaa
1 dl kaurahiutaleita
noin ½ dl vehnäjauhoja
yrttisuolaa
1–2 valkosipulinkynttä
mustapippuria
cayennepippuria tai tabascoa

öljyä tai voita paistamiseen

1. Raasta kurpitsa hienoksi raasteeksi. Lisää munat, hiutaleet ja jauhot. Mausta seos yrttisuolalla, murskatuilla valkosipulinkynsillä, mustapippurilla ja ripauksella tabascoa tai cayennepippuria.

2. Anna taikinan turvota noin 10 minuuttia.

3. Paista taikinasta ohukaispannulla lettuja. Voit ripotella kuumien lettujen päälle vähän juustoraastetta.

Tarjoile letut esimerkiksi minttukastikkeen kanssa.

Yhteistyössä Martat.fi

Vinkki! Marttojen kotitalousasiantuntijat auttavat sinua mielellään. Kysy ja keskustele!

Lisää vinkkejä martat.fi

Kilpailut

Uusimmat