Kuva: Fotolia

Vanhemmat huomio! Varoittava röntgenkuva leviää netissä: "Tämä olisi voinut päättyä todella huonosti"

05.07.2017 19:45 - Senja Rapila

Kuvalla muistutetaan vanhempia vahtimaan lastensa ruokailua erityisen tarkasti.

Vanhemmat joutuvat huolehtimaan lastensa huolimattomuudesta koko heidän elämänsä ajan, minkä vuoksi vanhempien tulisikin olla erityisen tarkkana varsinkin ruokapöydän äärellä. Yksi varoittava kuva leviää tällä hetkellä Facebookissa, missä kehotetaan vanhempia vahtimaan lastensa syömistä varsinkin viinirypäleiden ja minitomaattien kanssa.

Kuvaa on jaettu yli 26 000 kertaa ja se on saanut yli 4 400 reaktiota. Myös yli kolmetuhatta ihmistä ovat varoittaneet muita vanhempia kommenttiboksissa tägäämällä heidät.

"Huomio vanhemmat!

Tiedättekö mistä tämä röntgenkuva on? Viinirypäleestä! Viinirypäleestä, joka oli tänään jumissa 5-vuotiaan kurkussa. Hän joutui leikkaukseen, missä rypäle poistettiin. Hän oli TODELLA onnekas, että osa hänen hengitystiestään oli auki, muuten tämä olisi voinut päättyä todella huonosti", julkaisussa kirjoitetaan.

"Huomioi se, että kaikki lapset eivät pureskele ruokaansa, jos heillä on kiire kouluun tai päästä leikkikentälle. Olkaa varovaisia. Ja jos olet epäileväinen, leikkaa viinirypäleet, minitomaatit ja muut puoliksi."

Voit katsoa kuvan ja koko julkaisun alapuolelta.

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Perheenäiti luuli ostaneensa unelmiensa talon - löytänyt sisältä jo 95 käärmettä

Lue myös: "Tiesittekö, että Suomessa kotiläksyt on kielletty?" - yhdysvaltalaisäidin hittiteksti kummastuttaa

Lue myös: Vanhempien järkytys: Päiväkodin opettaja kertoi kauhutarinoita lapsille ja käytti spiritismi-lautaa!

Kilpailut

Uusimmat