Kuva: H&M

Lattia kuin rappukäytävässä - 5 yllättävää sisustustrendiä, jotka toivotamme nyt koteihimme

09.01.2018 19:45 - Henna Koste - Luettu 326 kertaa

Terrazzo-lattia kiinnostaa nyt sisustajia.

Saapuva kevät innostaa jälleen sisustamaan. Uudet sohvatyynyt tai verhojen vaihto tekevät jo ihmeitä. Jos haluat kertaheitolla hypätä vuoden 2018 sisustustrendien kelkkaan (ja kaipaat lattiaremonttia), voit valita jalkojesi alle persoonallisen terrazzo-lattian. Tämän vuoden sisustustrendeihin kuuluu lämpimiä sävyjä ja metallien yhdistelyä.

Miksaa metalleja

Kultainen kynttilänjalka, hopea vaasi ja ruusukultaa hehkuva sohvapöytä = sekamelska. Ehei, näytä trendinenäsi ja yhdistele metalleja ennakkoluulottomasti. 

Terrazzo-lattia

Kauppakeskuksista ja rappukäytävästä tuttu terrazzo-lattia valtaa nyt myös kodit. Yllättävää kyllä, mutta ne näyttävät hyvältä. Elle Decorin mukaan materiaali kiinnosti netissä viime vuonna räjähdysmäisesti enemmän kuin aiemmin. 

Punotut yksityiskohdat

Muotiviikoilla nähtiin liuta korilaukkuja. Eipä siis ihme, että punotut yksityiskohdat näkyvät myös vahvasti sisustuksessa tänä vuonna.

(kuva: H&M)

Kalusteet ja seinä samaa väriä

Tummansininen seinä ja sitä vasten tummansininen lipasto. Punainen kukkakuvioitu tapetti ja punainen sohva. Usko tai älä, vahva sävy sävyyn sisustaminen näyttää nyt ajankohtaiselta.

Lämpimien sävyjen paluu

Moni on suosinut vuosia sisustuksessa mahdollisimman neutraalia väripalettia. Viileän vaaleiden kotien sijaan nyt sisustuksessa nähdään enemmän keltaista, korallia ja punaista. 

(kuva: Ellos)

Lähde: Elle Decor ja HouseBeautiful

Lue myös: Hitti vai huti? Viinipulloja muistuttavia tyynyjä myydään lastentuotteina

Lue myös: Äiti suhtautui neuroottisesti lastensa sotkujen siivoamiseen - aviomiehen lause muutti kaiken

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat