Kuva: Shutterstock

Ilmiömäisen helppo tapa kuoria valkosipuli villitsee somessa - "Muutit juuri elämäni"

18.06.2019 17:45 - Milena Raappana

Kanadalainen naisen tavasta kuoria valkosipuli on tullut somehitti.

Valkosipulin käsittely ei ole yhtä tuskallista kuin tavallisen sipulin, mutta moni luultavasti olisi tyytyväinen, jos totuttujen tapojen tilalle tulisi helpompia. Yksi niistä on lasipurkkitekniikka, mutta Twitter-kansa on seonnut uudesta kuorimistavasta, joka näyttää liian hyvältä ollakseen totta.

Kanadalainen nainen päivitti Twitter-tililleen videon, jossa hän pientä veistä käyttäen irrottaa valkosipulinkynnet suoraan kuoristaan ilman sen suurempaa sotkua, pilkkomista tai murskaamista. Videon oheen hän kirjoitti:

"Teen paljon korealaista ruokaa ja tämä on helpoin metodi valkosipulin kuorimiseen."

Jos video ei näy, vout katsoa sen täältä.

Päivitys on kerännyt melkein 110 000 tykkäystä ja yli 48 000 uudelleentwiittausta. Kommentit ovat olleet yhtä ylistystä.

"En tiedä, miten en ole koskaan saanut tietää tästä. Surkuttelen sitä, miten paljon enemmän olisin käyttänyt valkosipulia kaikkien näiden vuosien aikana, jos olisin tiennyt tästä tekniikasta."

"Tällaisen tiedonvälityksen takia internet on olemassa."

"Muutit juuri elämäni."

Osalla kommentoijista tekniikka ei kuitenkaan tuottanut tulosta. Ilmeisesti tärkeää on, että veitsi on tarpeeksi paksu eikä liian terävä. Tällainen on esimerkiksi hedelmäveitsi.

Lue myös: Ärsyttääkö valkosipulipuristimen peseminen? Lue, miten teet sen helposti

Lue myös: Itkettääkö sipulin silppuaminen? 5 keinoa estää kyynelehtiminen

Lähde: Fox News

Kilpailut

Uusimmat