Jordania, täydellinen lomakohde lapsiperheille?

19.01.2014 13:40 - Mikko Räsänen

Mitä kohdetta voi suositella lapsiperheelle, joka on jo nähnyt Välimeren tunnetuimmat matkakohteet?

Matkamessuilla ovat esillä Suomen suurimmat matkanjärjestäjät sekä maita ja matkakohteita kaikkialta maailmasta. Iskelmän nettitoimitus selvitti, matkavinkkejä ihmisille, ketkä haluavat löytää uusia näkemisen arvoisia paikkoja.

Apollomatkojen myyntipäällikkö Pasi Latva, mitä kohdetta suosittelisit lapsiperheelle, joka etsii uutta lomakohdetta, mutta haluaa sen olevan siisti, turvallinen ja muutenkin lapsille sopiva?

- Näin talvikaudella suosittelen perheille ehdottomasti Jordaniaa. Se on rauhallinen maa, ihmiset ovat kohteliaita ja sikäläisten hotellien palvelut ovat hyviä, Latva kertoo.

- Jordaniaan tehtiin matkoja 90-luvulla, ja nyt se on viimeiset kolme vuotta ollut matkakohteenamme ja noussut talven hittikohteeksi, Latva sanoo ja kertoo Apollomatkojen Jordanian kohteiksi Aqaban (alla) ja Tala Bayn (yllä).

Espanjaan, Italiaan, Kreikkaan ja Turkkiin verrattuna  Jordaniassa on talvellakin lämmin.

- Siellä talvilämpötilat vastaavat Suomen kesää.

Talvilomakaudella Jordania kilpailee suosiosta ainakin Egyptin ja Kanarian saarten kanssa. Latvan mukaan Jordanialla on kuitenkin muutama valtti, joita ainakin lapsiperheet arvostavat.

- Lentomatka sinne kestää vain viisi tuntia, Latva vertaa kohdetta kauempana sijaitsevaan Kanariaan.

- Täytyy myös muistaa, että Jordania sijaitsee Punaisen meren rannalla, ja Punainen meri on aina lämmin, Latva vertaa Kanariaan, joka sijaitsee viileämmällä Atlantilla.

- Egyptiin verrattuna Jordania on rauhallisempi ja siellä on parempi hygienia.

Kilpailut

Uusimmat