Eurooppa on pullollaan designhotelleja - katso upeimmat

18.04.2014 09:00 - Katariina Näreaho

Hotellien hintavertailusivusto trivago.fi kokosi seitsemän upeaa designhotellia, joissa yöpyminen on esteetikolle elämys.

Kaupunkilomaan voi helposti tuoda aimo annoksen tyyliä yöpymällä trendikkäässä designhotellissa. Tässä seitsemän upeaa hotellia, jotka löytyvät lyhyiden lentomatkojen päästä Suomesta.

Kameha Grand Bonn

Bonn, Saksa

Viiden tähden hotelli Kameha Grand Bonn tyylikkäine huoneineen toivottaa vieraat tervetulleiksi Beethovenin kaupunkiin. Upeat yksityiskohdat hotellihuoneiden sisustuksessa, kuten täysikuu sängyn yläpuolella tai abstraktilla taiteella ja värien kontrasteilla koristeltu kylpyhuone, luovat ylellistä tunnelmaa kaupunkiloman keskelle. Hotellin katolta löytyy myös lämmitetty uima-allas, jonne voi pulahtaa rentoutumaan ja auringonlaskua ihailemaan.

Comfort Hotel Grand Central

Oslo, Norja

"Oslon keskeisin sijainti ja kaupungin coolein hotelli, näin kuvaa toimintaansa Oslon päärautatieasemalla sijaitseva Comfort Hotel Grand Central. Sisustussuunnittelija Lars Hellingin kädenjäljessä erottuu retrohenkisyys modernilla ja erikoislaatuisella tavalla ja hän luonnehtiikin luomustaan "teollisen nuhjuisen tyylikkääksi". Inspiroivan ympäristön lisäksi hotelli tarjoaa vierailleen ilmaisen aamiaisen sekä ympäri vuorokauden käytössä olevan kuntosalin.

Semiramis

Kifissia, Kreikka

Moderni viiden tähden hotelli Semiramis sijaitsee Kifissian kylässä, 20 minuutin ajomatkan päässä Ateenan keskustasta. Niin sisä- kuin ulkotiloissakin hotellin sisustusta hallitsevat pinkin ja vihreän eri sävyt sekä kaarevat muodot. Ainutlaatuisella designillaan ja järjestämillään näyttelyillä Semiramis houkuttelee myös intohimoisia taiteen ystäviä. Taidenäyttelyn päätteeksi voi rentoutua pinkin aurinkovarjon alla ja virkistäytyä sukeltamalla hotellin kurvikkaaseen, moniväriseen uima-altaaseen.

DoubleTree by Hilton Lisbon - Fontana Park

Lissabon, Portugali

Aikoinaan metallitehtaana toiminut rakennus on taidokkaasti muuntunut nykyaikaiseksi neljän tähden hotelliksi. Lähellä Lissabonin historiallista keskustaa, hiekkarantoja ja golfkenttiä sijaitsevan Fontana Parkin sisustusta hallitsevat puhtaat värit sekä selkeä muotoilu. Hotellissa on kolme ravintolaa, joista Bonsai-ravintolassa voit nauttia aasialaisen keittiön erikoisuuksista 100-vuotiaan bonsaipuun katveessa. Hotellihuoneissa tunnelmaa kohottavat suuret vuoteet ja peilit sekä mukavat korituolit.

Nhow Berlin

Berliini, Saksa

The Music and Lifestyle Hotel Nhow Berlin ei ole ainoastaan design-hotelli, vaan myös Euroopan ensimmäinen musiikkihotelli. Musiikki on läsnä kaikissa hotellin tiloissa - jopa äänieristetyllä kuntosalilla, joka tarjoaa treenaajille soundien ja sykkeen lisäksi myös upeat näkymät Berliinin kaupungin yli. Terassilta on suora pääsy Spree-joen rantaan ja hotellin baarissa taitojaan esittelevät niin paikalliset kuin kansainvälisetkin huippu-dj:t.

Nordic Light

Tukholma, Ruotsi

Revontulien innoittama Nordic Light Hotel löytyy aivan Tukholman keskustasta, kävelyetäisyyden päässä kaupungin nähtävyyksistä. Mikäli pohjoisen taivaan värishow jäi tänä talvena väliin, tässä neljän tähden design-hotellissa voit nauttia värien loistosta rentouttavassa ilmapiirissä ja valaista huoneesi mielialasi mukaan. Kuntosalin ja saunan lisäksi hotelli tarjoaa asukkailleen ilmaisen aamiaisen.

Marqués de Riscal

Elciego, Espanja

Hotel Marqués de Riscal Espanjan pohjoisosassa, Elciegon kylässä, on modernin arkkitehtuurin, rohkeiden värien ja kaarevien muotojen yhdistelmä. Hotellin kaltevat seinät, mutkittelevat ikkunat ja äärimmäisen korkeat huoneet saavat itse hotellin tuntumaan taideteokselta. Herkkusuita hemmottelee hotellin gourmetravintola, jonka listalta löytyy laaja valikoima paikallisia viinejä. Elciego tunnetaankin myös viinien kaupunkina ja tämä jumalten juoma on ollut inspiraation lähteenä hotellia suunnitellessa.

Kilpailut

Uusimmat