Kuva: YouTube

Ökyrikkaat maksavat 20 000 euroa lentolipuista - katso, mitä kaikkea rahalle saa vastineeksi

21.09.2016 14:15 - Mika Parikka

Hulppeasta ykkösluokasta löytyy esimerkiksi suihku, koska kukapa ei haluaisi käydä suihkussa yli kymmenen kilometrin korkeudessa.

Normaali kaduntallaaja pääsee harvoin matkustamaan ykkösluokassa. Ylimääräinen jalkatila ja lasi kuplivaa on mukava lisä varsinkin pitkillä matkoilla. Suosittu tubettaja Casey Neistat pääsi kokemaan jotain ainutlaatuista. Mies lensi Dubaista New Yorkiin Emirates Airlinesin koneella ja sai ilmaisen siirron ykkösluokkaan. 

Emiratesin suurimpien koneiden ykkösluokat ovat täysin omaa luokkaansa. Lentolippu sellaiseen olisi maksanut Neistatin mukaan 21 635 dollaria eli karvan alle 20 000 euroa. Lentoaika John F. Kennedyn kansainväliseltä lentoasemalta Dubaihin kesti 14 tuntia, joten YouTube-sankari pääsi nauttimaan kunnolla matkanteosta.

Mitä kaikkea on tarjolla?

Emiratesin ykkösluokassa matkustaja saa oikeastaan oman penkin sijasta oman hytin. Halutessaan ovet voi sulkea ja matkustaja voi eristäytyä pahalta maailmalta. Jalkatilaa on luonnollisesti niin paljon kuin vain tarvitsee.

Tarjolla on kaikkea mahdollista ilmaista tavaraa maan ja taivaan väliltä, kaviaaria ja - ökyrikkaiden mielestä varmasti täysin luonnollisesti - myös suihku. 

Casey Neistat painottaa, että Emirates Airlines ei maksanut hänelle videon teosta mitään.

Katso alta koko video, jossa ykkösluokan herkkuja esitellään. Kyllä tuolla tavalla kelpaisi matkustaa:

Lue myös: Matkustajille erikoinen yllätys - lentokone lensi väärään maahan

Kilpailut

Uusimmat