Kuva: Shutterstock

6 täydellistä matkakohdetta talvea rakastavalle - katso, mikä suomalainen kohde pääsi listaukseen

04.12.2018 21:15 - Henna Koste

Sinisiä järviä, lumisia vuoria ja kauniita rakennuksia - niitä löytyy ihanista talvikaupungeista.

Täydellisen talvifiiliksen löytäminen vaatii yleensä lunta. Ennen kuin saamme lumipeitteen koko Suomeen, voimme haaveilla muista ihanista talvikohteista. Elle Decor listasi upeat kohteet talvimatkaajalle. Moni kohde löytyy läheltä, katso. 

Kiiruna, Ruotsi 

Pohjois-Ruotsissa sijaitsevassa Kiirunassa on parikymmentätuhatta asukasta, mutta kaupunki on siihen nähden valtavan suuri. Kaupungissa on vieri vieren kauniita pastellisävyisiä puutaloja. Lisäksi Kiirunasta löytyy myös jäähotelleja.

(kuva: Shutterstock)

Fairbanks, Alaska

Alaskan osavaltiossa sijaitseva kaupunki tunnetaan kuuluisista koiravaljakkoretkistä sekä jäänveisto-kilpailuista. Ensilumi satoi Fairbanksiin jo syyskuussa. 

(kuva: Shutterstock)

Salzburg, Itävalta

Jos pidät enemmän musiikista kuin hiihtämisestä, sinun kannattaa suunnata Mozartin synnyinkaupungissa konserttisaleihin. Mozart näkyy kaupungissa monella tapaa. 

(kuva: Shutterstock)

Banff, Kanada

Banff on idyllinen turistikaupunki Kanadassa. Täydelliset postikorttimaisemat sinisine järvineen ovat asia, joka Banffista muistetaan. 

(kuva: Shutterstock)

Bergen, Norja

Kaupunki jää taatusti mieleesi ihanien vuonomaisemien vuoksi. Myös vanhankaupungin värikkäät talot ja upea arkkitehtuuri ovat näkemisen arvoisia. 

(kuva: Shutterstock)

Saariselkä, Suomi

Suomi on toki myös listalla. Pohjois-Suomessa sijaitsevaa Saariselkää hehkutetaan lasi-iglujen ansiosta, joista voi nähdä vaikka revontulia. Hirsimökkejäkin löytyy perinteisemmästä lomailusta pitävälle. 

Lähde: Elle Decor

Lue myös: Suomalaiset ovat seikkailunhaluisia matkustajia - Afrikan kohteet kasvattavat suosiotaan

Lue myös: Maailman värikkäimmät kohteet listattiin - yksi varsin tuttu suomalaisille

Kilpailut

Uusimmat