Hääpuku voi olla myös musta! Katso kauneimmat vaihtoehdot

25.04.2017 17:45 - Reija Saarinen

Hääpuvun ei todellakaan tarvitse olla valkoinen.

Hääpuku on useimmiten valkoinen, tai ainakin vaalea. Nykyään yhä enenemässä määrin morsiamilla nähdään kuitenkin myös värikkäitä sekä jopa mustia hääpukuja, jotka eivät varmastikaan jää huomiotta.

Muun muassa Instagramissa on runsain mitoin esimerkkejä siitä, miltä musta hääpuku näyttää. Tarjolla on niin hempeää ja naisellista, kuin rokahtavaakin. Juuri siksi jokainen löytää varmasti sen itselleen sopivan vaihtoehdon.

Huomionarvoista on myös se, että musta puku voi kertoa paljon myös kantajansa persoonasta ja onkin siitäkin syystä tavanomaista pukua parempi valinta.

Jos siis vaalea puku ei tunnu omalta, kannatta ainakin harkita tumman puvun hankintaa. Inspiraatioita puvun metsästykseen voit hankkia esimerkiksi alla olevista kuvista.

Hääkampaus on puvun ohella yksi suurimmista huolenaiheista. Tärkeä on, että se istuu kantajalleen, mutta samalla sopii puvun tyyliin.

Kokosimme aiemmin gallerian kauneimmista hääkampauksista. Tuon jutun pääset katsomaan täältä.

Mutta miltä sitten näyttää Instagramin suosituin hääpuku? Kyseinen tylliunelma on haalinut tähän mennessä järjettömän määrän tykkäyksiä ja kuvan siitä pääset katsomaan täältä.

Kilpailut

Uusimmat