Kuva: Fotolia

Jokaisen naisen käsilaukusta tulisi löytyä 5 asiaa

30.07.2017 09:45 - Katariina Auvinen

Naisten käsilaukusta löytyy välillä liikaakin asioita, mutta oikeasti tarvitsisit perusasioiden lisäksi vain muutaman asian.

Naisen käsilaukku voi olla pohjaton Narnia. Sieltä saattaa löytyä yllättäviäkin asioita lusikasta puutappeihin. Suurimmaksi osaksi päivän aikana kaipaa lompakkoa, avaimia ja puhelinta. Femina-julkaisu on listannut viisi asiaa, jotka olisi hyvä löytyä perusasioiden lisäksi käsilaukusta. 

1. Ylimääräiset sukkahousut
Sukkahousut, nuo ihanat ja kamalat pelastajat. Ne saavat sääret näyttämään sileämmiltä ja ruskettuneemmilta, mutta rikkoontuvat niin nopeasti. Siksi jokaisella naisella pitäisi olla ehjät varasukkahousut omassa laukussaan, koska miksipä ei. Ne eivät vie kamalasti tilaa. 

2. Kannettava laturi
Älypuhelimen akku ei kestä koko päivää, varsinkaan jos viettää puhelimella aikaa netissä paljon päivän aikana. Sen vuoksi laukussa kannattaa olla matkakokoinen laturi, jolla voi täydentää akkuaan päivän aikana, vaikka pistoketta ei olisikaan lähellä. 

3. Rakkolaastareita
Usko pois, et halua kävellä metriäkään kipeillä kantapäillä. Mikä parempaa, kuin sujauttaa rakkolaastari paikoilleen ja jatkaa matkaa. Laastareita on niin paljon helpompi kantaa mukana, kun vastaavasti varakenkiä. 

4. Mukava sadetakki
Ohutta kangasta oleva sadetakki menee yllättävän pieneen tilaan. Sateenvarjon kanssa tarvitsee usein taistella tuulta vastaan, mutta sadetakin kanssa pärjää pahemmassakin säässä. 

5. Tyylikäs huivi
Tyylikäs huivi pelastaa asun kuin asunkin. Se toimii asusteena ja lämmikkeenä vuoden ympäri. Huivin voi kietaista vaikkapa hartioille lämmittämään kylmempänä kesäpäivänä. 

Lue myös: Oudoimmat asiat, jotka löytyvät naisten käsilaukusta? Totuus suoraan suomalaisten suusta

Lähde: Femina

Kilpailut

Uusimmat