Kuva: Fotolia

Miten estää kynsilakkaa tahraamasta kynsiä? Ammattilaiset antavat yksinkertaiset vinkit

18.09.2017 19:15 - Katariina Auvinen

Väritön aluslakka kannattaa esimerkiksi levittää kynsinauhoille saakka.

Syksyn tullen listasimme kuumimmat kynsilakkasävyt täällä. Tänä syksynä suositaan erityisesti tummia sävyjä, jotka ovat aivan ihania. Tummissa sävyissä tuppaa kuitenkin olemaan hieman ärsyttävä piirre, ne nimittäin tahraavat kynsiä helposti. Poiston yhteydessä tummat kynsilakat leviävät sormiin, saaden ne näyttämään likaisilta. Jotkut kynsilakat myös kellastuttavat kynsiä ja jättävät niihin tummia läiskiä.

Muutamilla vinkeillä estät kuitenkin tahraamiseen. Muun muassa julkkistenkin suosivat kynsiteknikot antoivat oman vinkkinsä kellastumisen ja tahraamisen estämiseksi. 

Tärkeintä on All laquered up -julkaisun mukaan käyttää väritöntä aluslakkaa. Lakkaa ei kuitenkaan pidä levittää pelkästään kynsille, vaan vähän sen ylitse. Väritön aluslakka kannattaa suosiolla vetää kynsinauhojen ylitse, jotta kynnen joka kolkka suojautuisi. 

Tärkeää on myös tarkistaa mitä oma kynsilakka sisältää. Koska jo vaaleatkin sävyt voivat kellastuttaa kynsiä, jos ne sisältävät tolueenia. Suosi siis kynsilakkaa, jossa ei ole tolueenia. 

Kun poistat kynsilakkaa, vedä kynsilakan poistoaineeseen kastettua pumpulia vain yhteen suuntaan. Jos liikutat pumpulia miten sattuu, kynsilakka tahraa sormet ja tummaa kynsilakkaa joutuu kynsien alle. 

Katso alta tehokas vinkki kynsilakan poistamiseen. 

Lue myös: Jos kynsilakkasi lohkeilee, kannattaa asiantuntijoiden mukaan vaihtaa merkkiä

Lähde: All laquered upp

Kilpailut

Uusimmat