Kuva: Fotolia

Haluatko olla itsevarma, iloinen vai rauhallinen? Katso minkä värisiä vaatteita kannattaa käyttää

24.10.2017 16:15 - Reija Saarinen

Väreillä voi saada ihmeitä aikaan, myös omassa mielessään.

Värit vaikuttavat meihin monella tapaa. Saattaa olla, että emme edes tiedosta sitä, mutta siitä huolimatta silläkin on väliä, mitä päällemme pistämme.

Vaatevalinnat voivat nimittäin vaikuttaa suuresti myös siihen, millaiseksi ihminen itsensä tuntee. Pure Wow -sivuston mukaan onkin tärkeää, että värit valitsee tilanteeseen sopivasti.

1. Jos haluat olla itsevarma, pue päällesi punaista. Se sopii moneen tilanteeseen ja huokuu itsevarmuuden lisäksi energiaa ja seksuaalisuutta.

2. Jos haluat tuntea olosi iloisemmaksi, pue päällesi jotain keltaista. Se on väri, joka nostattaa tunnelmaa ja huokuu myös lämpöä ja tietynlaista toiveikkuutta.

3. Jos haluat antaa itsestäsi varakkaan ja hyvin toimeen tulevan kuvan, pue yllesi jotain vihreää. Tämä väri liitetään usein yltäkylläisyyteen sekä varakkuuteen.

4. Jos haluat olla helposti lähestyttävä, pue yllesi jotain vaaleanpunaista. Se on väri, joka liitetään usein tyttömäisyyteen, mutta sen lisäksi se antaa kuvan lämpimästä persoonasta.

5. Jos haluat tuntea olosi rennoksi, panosta sinisiin vaatteisiin. Sininen on väri, joka liitetään veteen ja taivaaseen ja sillä on monella tapaa rauhoittava vaikutus. Sen lisäksi se myös liitetään uskottavuuteen.

Lue myös: Näin eri värit vaikuttavat meihin - katso yllättävä lista!

Lue myös: On olemassa yksi väri, joka pukee jokaista - ota haltuun jo tänään

Lähde: Pure Wow

Kilpailut

Uusimmat