Kuva: Fotolia

Asiantuntija vastaa: Pilaavatko ripsienpidennykset omat ripset?

22.12.2017 11:45 - Karoliina Kotala

Ripsienpidennykset ovat edelleen kovassa huudossa. Osa on kuitenkin huolissaan pidennysten vaikutuksista omiin ripsiin.

Yksi vahva ripsienpidennyksiin liittyvä myytti on se, että pidennysten toistuva käyttö tekee lopulta omat ripset hauraiksi ja saa ne katkeilemaan. Ripsiin erikoistunut asiantuntija Courtney Akai selvitti, mikä todella on asian suhteen totuus.

- Omien ripsien pilalle meneminen on yksi isoimpia myyttejä liittyen ripsienpidennyksiin. Ne eivät mene pilalle. Kunhan pidennykset laitetaan oikeaoppisesti, ne ovat turvalliset eivätkä ole haitaksi omille ripsille. On silti hyvä muistaa, ettei silmiä kannata hangata tai esimerkiksi vetää ja nyppiä pidennyksiä, sillä se voi aiheuttaa haittaa omillekin ripsille, Akai selvittää.

Moni käyttää mielellään pidennyksiin toisinaan lisäripsiväriä, mutta Akai suosittelee lisäämään ripsiväriä vain kevyesti.

- Levitä ripsiväriä pidennyksille hyvin kevyesti ja mielellään vain ripsien kärkiin. Jos laitat ripsiväriä ripsien tyveen, on lopputulos nopeasti paakkuinen.

Asiantuntija suosittelee myös selvittämään etukäteen ammattitaitoisen paikan ripsienpidennysten laitolle. Kysele suosituksia äläkä tarjouksia, valitessasi sopivaa ripsiteknikkoa.

Lue myös: Ripsienpidennyksillä oli karut seuraukset: "Hänen ripsensä eivät enää koskaan ole kuin ennen"

Lähde: The Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat