Kuva: Getty Images

Tyylikkyyttä pikkurahalla - kevään kauneimmat laukut alle 50 eurolla

04.04.2018 10:15 - Henna Koste

Näyttävään laukkuun ei kannata tuhlata kuukauden palkkaa. Jo muutamalla kympillä voi saada vaikka nahkaisen trendiasusteen.

Kaunis käsilaukku kruunaa tyylin, mutta vähintään yhtä tärkeää on käytännöllisyys. Luottolaukussa tulee olla juuri sopivasti tilaa kaikelle tarpeelliselle. Laukkukaupoilla kannattaakin reippaasti kokeilla, mahtuvatko tavarasi unelmayksilön sisälle. 

Jos et ole innostunut klassikkolaukuista tai budjettisi ei juuri nyt riitä niihin, löytyy onneksi ketjuliikkeiden valikoimista useita upeita vaihtoehtoja. Poimimme kauneimmat laukut, joiden hinta on maksimissaan 50 euroa. Etsitpä jokapaikan laukkua, jonne täytyy mahduttaa kaikki läppäristä lähtien tai kevään trendikkäintä rottinkilaukkua, löydät nämä lompakkoystävällisellä hinnalla.

Jokapaikan laukku

Musta käsilaukku on vaatekaapin kulmakiviä. Mangon versiossa on kaunis tekstuuripinta ja pitkä kantohihna. Voisi kuvitella, että tästä laukusta pitäisi pulittaa useampikin satanen, mutta todellisuudessa sen hinta on alle neljäkymppiä. 39,99 e, Mango.

(kuva: Valmistaja)

Muovipintainen laukku

Lontoolainen muotitalo Ted Baker tunnetaan naisellisesta tyylistään. Muovipintainen laukku sopii lisäksi klassisempaankin tyyliin ja se on superhelppoa pitää siistinä. Laukkuja löytyy monessa eri sävyssä ja koossa. Minacon-laukkuun sujahtaa arkisten tavaroiden lisäksi myös läppäri. 41 e, Ted Baker.

(kuva: Valmistaja)

Kilpailut

Uusimmat