Kuva: Shutterstock

Uudet kesäkengät käyttöön ilman ikäviä rakkoja - katso miten kannattaa toimia

17.05.2019 20:15 - Reija Saarinen

Muutamalla pienellä teolla voi tehdä uusien kenkien käyttämisestä nautinnollisempaa.

Kesä tekee tuloaan ja varmasti moni on hankkinut kesän rientoja varten uudet kengät. Oli kyseessä sitten korkokengät tai vaikka maiharit, on olemassa yksi keino, joka takaa miellyttävämmän käyttökokemuksen jo ensimmäisellä kerralla.

Jokainen tietää, että usein uudet kengät aiheuttavat rakkoja ja hiertymiä. Niitä voi kuitenkin tehokkaasti ehkäistä venyttämällä uutta kenkää.

Pure Wow -sivuston mukaan se onnistuu kotona keneltä tahansa. Hommaan tarvitaan vain villasukat, hiustenkuivaaja sekä deodorantti.

Ensin villasukka laitetaan jalkoihin. Tämän jälkeen kengät sujautetaan jalkaan ja napataan käteen hiustenkuivaaja. Kuivaajan avulla kenkiä lämmitetään niin, että nahka pehmenee. Tämän jälkeen kannattaa hetken aikaa kävellä ympäri kotia, jotta kengät muotoutuvat oman jalan mukaan.

Vielä ennen lähtöä kannattaa etenkin sandaaleiden ja korkokenkien kohdalla turvautua deodoranttiin. Sitä kun sipaisee hiukan kantapäähän, pääsee jalka liikkumaan liukkaamman ja rakot eivät pääse syntymään.

Jos siis kaapissa käyttöä odottavat ne uudet popot, kannattaa kokeilla tätä niksiä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että parhaiten metodi toimii nahkakenkiin.

Lue myös: Hauska tapa pukea korkokengät! Kopioi tyyligurun idea

Lue myös: Sanni näyttää jälleen mallia megatrendistä: 90-luvun hittikengät tekivät paluun!

Lähde: Pure Wow

Kilpailut

Uusimmat