Kuva: Unsplash

Älä sorru yleisiin virheisiin farkkuostoksilla - lue asiantuntijan vinkit

11.10.2019 09:15 - Reija Saarinen

Esimerkiksi muodin seuraaminen ei aina kannata.

Farkut ovat sellainen vaatekappale, että ne löytyvät lähes jokaisen vaatekaapista. Niitä on tarjolla monessa eri mallissa ja siksi jokainen varmasti löytää sen oman suosikkinsa.

On kuitenkin olemassa muutamia sellaisia seikkoja, joita kannattaa välttää farkkuostoksilla. Niistä vinkkaa Who What Wear -sivustolla joukko asiantuntijoita. 

Jos siis olet lähiaikoina suuntaamassa farkkukaupoille, kannattaa nämä muutamat kohdat lukea läpi ennen sitä.

1. Älä seuraa trendejä

Vaikka trendien aallonharjalla on kiva olla, ei muotiin kannata suhtautua ainoana totuutena. Totuus nimittäin on se, että kaikki mallit eivät imartele kaikkia. Siksi kannattaa aina valita se malli, joka korostaa omassa vartalossa niitä oikeita kohtia ja jättää ne vähemmän imartelevat kauppaan, vaikka ne sitten olisivatkin sillä hetkellä kuuminta muotia. 

2. Ole avoin

Älä heti tyrmää jotain mallia, jota esimerkiksi kaupan työntekijä sinulle suosittelee. Vaikka tuote näyttäisi henkarissa kamalalta, saattaa olla, että se pukee juuri sinua täydellisesti. Siksi kannattaa rohkeasti kokeilla uusia malleja, sillä saatat yllättyä positiivisesti. 

3. Muista mukavuus

On tärkeää, että farkuissa on hyvä olla. Siksi sovituskopissa kannattaa kokeilla myös istumista. Jos nimittäin farkut ovat liian tiukat ja istuminen tuntuu epämukavalta, käy helposti niin, että housut jäävät kokonaan käyttämättä. 

Lue myös: Syksyn trendikkäin farkkutyyli nähtiin huippumallin yllä - onko sinusta hitti vai huti?

Lue myös: 3 trendikkäintä farkkumallia juuri nyt - katso, mikä tyyleistä sopii juuri sinulle

Lue myös: Tiedätkö miten ja kuinka usein farkut todella tulisi pestä? Asiantuntija opastaa

Lähde: Who What Wear

Kilpailut

Uusimmat