Kuva: AOP

Korkkarikävelyn mestariksi! Neljä vinkkiä, joilla korkokengistä tulee ystäväsi

25.08.2020 21:15 - Henna Koste

Panosta mukaviin korkkareihin, äläkä unohda venyttelyä.

Vaikka sporttimuoti on tehnyt mukavien lenkkareiden käytöstä entistä houkuttelevampaa, on toisinaan hauskaa yhdistää asuun myös korkokengät. Koroilla kävelyn ei tarvitse olla tuskaa, kun otat haltuun muutaman vinkin. Näillä nikseillä sinäkin kävelet kuin catwalk-kuningatar. 

1. Kokeile, millainen korko sopii parhaiten sinulle. Jos sinulla ei ole kokemusta korkokengistä, aloita matalista kiilakoroista, jotka sopivat useimmille. Ne jakavat painon tasaisesti, etkä joudu tasapainoilemaan heti päkiöilläsi. 

2. Jos olet lenkkitossujen rakastaja, huomaat nopeasti, että korkokenkien käyttäminen tuntuu jaloissasi. Nilkkoja kannattaa venytellä säännöllisesti, jos käytät korkokenkiä. 

3. Panosta geelipohjallisiin, rakkolaastareihin ja muihin tarvikkeisiin, jotka saavat korkokengät tuntumaan paremmilta jaloissasi. Jos huomaat rakon, laita siihen viipymättä laastari ennen kuin ongelma pahenee. 

4. Oikoteitä ei ole, harjoittelu auttaa. Jotkut kengät saattavat tuntua taivaallisilta kaupan muhkeilla kokolattiamatoilla, mutta kovalla pinnalla olet uuden haasteen edessä. Testaa kenkiä kotonasi kunnolla, kävele ympäriinsä, mene portaita ja huomioi puristaako kengät ikävästi jostain. 

Lue myös: Kolme ilmaista muotikikkaa, joilla päivität tyylisi tähän syksyyn - mikä on suosikkisi?

Lähde: Who What Wear

Kilpailut

Uusimmat