Kuva: AOP

Tänä vuonna juhlameikin painopiste on silmissä - näyttävimmät lookit koottiin yhteen

21.11.2020 18:15 - Emmi Moilanen

Maskin kanssa silmät meikataan voimakkaasti.

Olemme kirjoittaneet aikaisemmin, kuinka kasvomaskit ovat tänä vuonna tulleet osaksi asukokonaisuuksiamme. Loppuvuoden juhlakauden lähestyessä moni voi miettiä myös sitä, kuinka onnistunut juhlameikki loihditaan maskin kanssa.

Tänä vuonna huomio kiinnitetäänkin täysin silmiin, ja huulimeikki jätetään taka-alalle. Kokosimme yhteen näyttävät ja inspiroivat meikki-ideat, joista kelpaa ottaa mallia loppuvuoden juhlarientoihin.

Voit katsoa kuvat alta.

Sähäkkää sinistä

Astetta näyttävämmän silmämeikin saat, kun levität luomiväriä runsaasti myös alaluomelle. Tämä look ei vaadi runsasta kerrosta ripsiväriä tai tekoripsiä, vaan intensiivisen sävyinen luomiväri riittää.

Kimalletta ja rohkeita muotoja

Hopeisen luomivärin ja glitterin lisäksi näyttävyyttä meikkiin tuo siiven muoto. Voit halutessasi rajata myös alaluomen alla olevan kuvan mukaisesti.

Ohimoille häivytetty luomiväri

Vaikka maski peittäisikin puolet kasvoista, ohimoille häivytetty luomiväri pääsee yhä oikeuksiinsa. Punaisen sävyn lisäksi voit leikitellä rohkeasti esimerkiksi trendikkään sinisen tai jouluisen vihreän sävyillä.

Kimaltavat kyyneleet

Silmämeikkiin tuo nopeasti särmää myös glitterillä ja erilaisilla kimalteilla muotoillut yksityiskohdat, kuten esimerkiksi alaluomen kyyneleet.

Timanteilla viimeistelty luomiväri

Lisätwistiä luomiväriin tuo timantit, jotka korostavat luomivärin tarkaa rajaa kauniisti.

Lähde: Popsugar

Kilpailut

Uusimmat