Kuva: AOP/Shutterstock/AOP/Shutterstock

Suomalaisjulkkisten ihanimmat kesätyylit - 10 inspiroivaa asua, jotka haluat kopioida

09.06.2021 17:45 - Henna Koste

Mihin yllättävään trendikuosiin Evelina luottaa? Entä, minkä nollaritrendin Lola Odusoga pukee tyylillä? Kurkkaa tähtien muoti-ideat.

Lämpimien säiden helliessä on ihanaa panostaa vihdoin pukeutumiseen. Instagram on pullollaan tyyli-ideoita, ja tällä kertaa kohdistimmekin katseemme tunnettujen suomalaisten asukokonaisuuksiin. Katso, kuinka otat nollarimuodin haltuun Lola Odusogan tapaan sekä, mihin monitoimivaatteeseen Erika Vikmankin luottaa. 

Sabina Särkkä

Sabina Särkkä tuntee tämän kesän trendikkäimmän väriyhdistelmän. Kerroimme hiljattain maailmantähtienkin suosimasta "jätskitötterö"-tyylistä, jossa yläosa on valkoinen ja alaosa beige. Toimii varmasti!

Metti Forssell

Tyylikonkari Metti Forssell luottaa Bottega Venetan it-laukkuun ja ajankohtaiseen sandalettimalliin. Kärjestä kulmikkaat sandaalit ovat kesän hitti. 

Evelina

Leopardikuosi on klassikko, mutta viime aikoina sen ovat haastaneet seepran raidat sekä lehmän laikut. Laulaja Evelina näyttää mallia sopivan villistä trendikuosista. 

Kelet

Kelet on todellinen muotiguru, joka yhdistelee erilaisia tyylejä rohkeasti. Kerroksellisuus näyttää aina kiinnostavalta. 

Lola Odusoga

Suosikkimissi Lola Odusoga tietää, miten nollarimuoti otetaan haltuun vuonna 2021. Tyköistuvat neuletakit olivat hitti takavuosina - ja nyt taas. Takin alle puetaan nyt pikkutoppi, jos sitäkään. 

Ilta

Takuutyylikkään kesäasun kaava: kukkamekko ja maiharit. Laulaja Ilta yhdisti rouheat bootsit herkkään kukkamekkoon.

Veronica Verho

Radiotähti ja Love Island -ohjelman uusi juontaja Veronica Verho yhdisti klassikot samaan asuun: kukkamekko, bleiseri ja nahkasaapikkaat. Toimii!

Yeboyah

Valkoisena hohtavat tennarit ja valkoinen yläosa raikastavat kesäasun hetkessä. Artisti Yeboyah yhdisti nämä hempeän pastellisiin shortseihin. 

Anna-Maija Tuokko

Kauniin värinen mekko ratkoo kesän asukriisit. Yhdistä tennareiden, saapikkaiden, avokkaiden tai sandaalien pariksi. Näyttelijä Anna-Maija Tuokko luotti vihreään. 

Erika Vikman

Monipuolinen haalari toimii niin arjessa kuin juhlassakin. Erika Vikmanin asuun jujua tuovat siniset liivit. 

Lue myös: 8 muotihankintaa, joilla selätät kesän asukriisit - kaikki sopivat yhteen

Kilpailut

Uusimmat