Kuva: AOP/CELLULOID PLANET / Alamy

Hiustrendeissä 1970-luku näkyy nyt vahvasti - katso mitkä ikoniset kampaukset tekevät paluun

21.08.2021 10:15 - Reija Saarinen

Muun muassa Farrah Fawcettin tunnetuksi tekemät kiharat ovat nyt erittäin trendikkäät.

Yksi toisensa perään erilaiset 1970-luvun trendit näyttävät tekevän paluun. Leveälahkeiset farkut ja retro-printit saavat nyt seurakseen 70-luvulta tutun hiusmuodin.

Yksi kyseisen aikakauden kasvoista on Farrah Fawcett, jonka legendaarisen kiharakampauksen muistaa jokainen. Ilmavat kiharat näkyvät katukuvassa myös vuonna 2021, aivan kuten menneiltä vuosilta tuttu beehive-kampauskin.

Alta pääset ihastelemaan muutamia 70-luvulle ominaisia kampauksia, jotka ovat jo tehneet vahvaa paluuta. Mikä lookeista on sinun suosikkisi?

Muhkea poninhäntäkampaus on tuttu jo 70-luvulta, mutta se on tavaramerkki myös laulaja Ariana Grandelle. Kampaus syntyy pitkään tukkaan melko helposti. Tärkeintä on, että hiukset vedetään kiinni tiukasti ja poninhäntään luodaan mahdollisimman paljon tuuheutta.

Pikkuletit kuuluvat niihin kampauksiin, jotka tuntuvat tekevän paluun säännöllisesti. Tämän trendin ovat ottaneet jo haltuun monet julkisuudesta tutut kasvot, kuten Hailey Bieber

Legendaarinen "mehiläispesäkampaus" oli tuttu näky 70-luvulla. Tänä vuonna omaa beehive-lookiaan esitteli Bafta-gaalassa Aimee Lou Wood.

70-luvulla hiuksia kerrostettiin rohkeasti. Samaa tyyliä nähdään myös vuonna 2021, kuten Jennifer Lopez todistaa. 

Ilmavat höyhenkiharat teki aikoinaan tunnetuksi Farrah Fawcett. Tämä ilmava kiharakampaus on täydellinen juhliin, kuten Brie Larson todistaa. 

Myös suora ja pitkä hiusmalli oli kovassa huudossa 1970-luvulla. Yksi trendin omakseen ottaneista on Dua Lipa, jolle look sopii täydellisesti.

Lue myös: Haaveiletko polkkatukasta? Kuvat, jotka todistavat sen olevan kesän coolein malli

Lue myös: Katseet syksyyn! Hailey Bieberin trendilook on yksi kauden mukavimmista ja piilottaa myös huonon hiuspäivän

Lähde: Stylist

Kilpailut

Uusimmat