Kuva: Shutterstock

Syksyn näppärät kampausideat toimivat arkeen ja juhlaan - myös yllättävä trendi tekee paluun

22.08.2021 10:15 - Emmi Moilanen

Muhkea hiustrendi yli kymmenen vuoden takaa tekee tänä syksynä paluun.

Syksyn hiusvärimuodissa rohkea väri kääntää katseet ja kirjoitimme hiljattain vihreän olevan yksi trendikkäimmistä sävyistä kutreilla tänä syksynä.

Jos hiusvärin sijaan kuitenkin kaipaat vaihtelua tyylisi kampauksen muodossa, nappaa alta talteen syksyn ihanimmat kampausideat. Lookit ihastuttavat helppoudellaan ja myös yksi 2010-luvulta tuttu yllättäjä tekee tänä syksynä paluun hiusmuotiin.

Kahdelle letille tai kuplaponnarille sidotut etuhiukset tuovat hetkessä särmää niin arki kuin juhlalookiin. Tyyliä on suosinut jo aiemmin muun muassa huippumalli Gigi Hadid.

"Sotkunuttura" tehdään nyt päälaen sijaan niskaan ja nutturaosa muodostuu huolettomasti ympäri kieputetusta ponnarista. Halutessasi voit jättää hiusten latvat roikkumaan ulos nutturasta, kuten alla olevassa kuvassa.

Näyttävät pannat ovat helppo tapa tuoda simppeliin kampaukseen hetkessä särmää. Iso hiuskoriste voi peittää myös likaiset kutrit tai huonon hiuspäivän.

Muhkealla hiustyylillään ihastuttivat 2010-luvun taitteessa muun muassa laulaja Amy Winehouse ja Jersey Shore -sarjasta tuttu Snooki. Nyt kampaus tekee paluuta, ja artisti Dua Lipa 

(kuva: AOP)

Lue myös: Muuttuvatko hiukset nopeasti likaisiksi? Kampaajan pesukikka hillitsee rasvoittumista

Lue myös: Lyhyet hiusmallitko tylsiä? Lookit, jotka saavat sinut pohtimaan hiustesi napsaisemista

Lue myös: Täydellisen huoleton ja ilmava kampaus hetkessä - kolme vinkkiä, joilla teet sen kuin kampaaja

Lähde: Popsugar

Kilpailut

Uusimmat