Kuva: AOP

Hiusmallit, jotka eivät mene koskaan pois muodista - tutustu neljään ajattomaan klassikkoon

03.11.2021 09:15 - Reija Saarinen

Esimerkiksi polkka on vuodesta toiseen trendikäs ja siksi myös varma valinta.

Vaikka hiusmuoti elää, aivan kuten muutkin muodin muodot, on selvää, että ajattomat klassikot pysyvät trendikkäinä vuodesta toiseen.

Näihin malleihin kuuluu neljä peruskiveä, joita näkee katukuvassa aina, vuodesta riippumatta. Esimerkiksi ajaton polkka on malli, joka toimii aina ja sopii monenlaiselle hiuslaadulle. Myös pitkä rikottu malli on aina trendikäs ja siksi monien luottovalinta. 

Jos siis kaipaat esimerkiksi syksyyn uutta mallia, mutta haluat pitää lopputuloksen ajattoman tyylikkäänä, kannattaa katsastaa alla olevat vaihtoehdot. Näiden kanssa kun et voi mennä vikaan. 

Polkka

Hiusmalli, jonka ovat tehneet tutuksi esimerkiksi Anna Wintour sekä Alexa Chung. Kyseessä on ajaton klassikko, joka pitää pintansa vuodesta toiseen. 

2. Pitkä ja kerrostettu

Julkkikset, kuten Jennifer Aniston sekä Rosie Huntington-Whiteley suosivat aina trendikästä pitkää ja kerrostettua lookia. 

3. Kevyet otsahiukset

Höyhenmäiset kevyet otsahiukset ovat tyylikäs valinta vuodesta toiseen. Ne kehystävät kauniisti kasvoja ja rikotun muodon ansiosta ne eivät ole yhtä armottomat kuin piikkisuora otsatukka.

4. Lyhyt pixie cut -malli

Lyhyt pixie cut -malli sopii hänelle, joka ei pelkää kokeilla rohkeitakaan kampauksia. Lyhyt, skarppi malli on aina trendikäs ja huokuu eleganttia.

Lue myös: Lyhyissä hiusmalleissa riittää valinnanvaraa - katso millaisia lookeja suositaan nyt

Lue myös: Tekeekö takavuosien trenditukka paluun? Inspiroivat lookit saavat harkitsemaan lyhyttä hiusmallia

Lähde: Who What Wear

Kilpailut

Uusimmat