Kuva: Shutterstock

Testasimme voidemaisia poskipunia ja löysimme kaksi yllättäjää eri hintaluokista - lue arviot

03.03.2024 20:15 - Reija Saarinen

Voidemaisella poskipunalla saa helposti loihdittua kasvoille luonnollista hehkua.

Poskipuna on yksi meikkipussin tärkeimmistä tuotteista. Sen avulla kasvoille saa hetkessä ihanaa hehkua ja se toimii myös meikittömässä meikkilookissa.

Kauppojen hyllyillä poskipunia on tarjolla geelimäisinä, voidemaisina ja puuterimaisina. Laitoimme testiin eri merkkien voidemaiset poskipunat ja löysimme muutaman yllättäjän, niin edullisesta kuin kalliimmastakin hintaluokasta.

Testin tuotteisiin pääset tutustumaan alta. 

Lumene Natural Glow Multi-Stick,  20,90 e

(kuva: Lumene)

Suloiseen vaaleanpunaiseen pakkaukseen pakattu Natural Glow Multi-Stick houkuttelee ulkomuodollaan. Ensimmäinen yllätys tulee kuitenkin eteen korkin avaamisen jälkeen. Tuotteessa on nimittäin todella voimakas tuoksu, joka saa varmasti tuoksuherkän kavahtamaan. 

Tuote lupaa hehkua ja väriä jo yhdellä sipaisulla. Tämä pitää paikkansa etenkin hehkun suhteen. Väriä tuotteesta tulee maltillisesti, mutta hehku on näkyvämpää. Plussaa tuote saa siitä, että se levittyy kauniisti ja on helppo häivyttää. Koska itse värisävy on maltillinen, tuote sopii parhaiten hänelle, joka suosii luonnollista poskimeikkiä. 

Tuote on hintansa puolesta melko kallis, eivätkä odotukset tuotteen suhteen ehkä täysin täyty. 

Arvio: 2/5

BeautyAct Radiant Cream Colour Stick, Partner in Crime, 19,90 €

(kuva: Kicks)

Kauniiseen kultaiseen purkkiin pakattu Colour Stick vaikuttaa ylelliseltä tuotteelta ja pakkauksen puolesta tuote varmasti onnistuu kiinnittämään huomion. Tuote on lähes tuoksuton, mistä tulee iso plussa.

Korostusväri lupaa antaa luonnollista hehkua sekä poskille että luomille. Tämän lupauksen tuote myös pitää. Väri on herkullisen tumma pinkki ja jo ensimmäisellä sipaisulla väriä tulee iholle kiitettävästi. Tuote levittyy iholle hyvin ja on myös kerrostettavissa näyttävämmän lopputuloksen saamiseksi. 

Tuote on suhteellisen kestävä, mutta mikäli hehkun ja värin haluaa pitää vahvana koko päivän, kannattaa tuote napata mukaan laukkuun kotoa poistuessa. 

Kiva tuote, joka sopii etenkin arkikäyttöön. Hinta-laatusuhteeltaan hyvä. 

Arvio: 3/5

Smashbox Halo Sheer To Stay Color Tint Lip + Cheek, Wisteria, 32,50€

(kuva: Smashbox)

Smashboxin Halo Color Tint on pakattu huulivoidemaiseen pakkaukseen, joka kulkee hyvin mukana. Itse pakkaus ei saa aikaan sen suurempaa ihastelua, mutta tuote yllättää positiivisesti.

Tuotteen koostumus on pehmeä ja kevyt ja sen levitys kasvoille on helppoa. Tuotteessa on riittävästi pigmenttiä, mutta hyvän levittyvyyden vuoksi se on helppo häivyttää kasvoille. Parasta on, että tuotetta on helppo kerrostaa, eli lopputuloksesta saa helposti myös erittäin intensiivisen. Tuotteen antama matta lopputulos hurmaa. 

Pysyvyys on myös hyvä. Aamulla laitettu puna näkyy poskilla vielä työpäivän jälkeenkin. Plussaa toki tulee myös tuoksuttomuudesta. 

Tuote on melko hintava, mutta selkeästi yksi testin parhaista. Tämä tuote jää käyttöön. 

Arvio: 5/5

Uoga Uoga Lip & Cheek Tint – Voidemainen huuli- ja poskipuna, lämmin koralli 19, 78 e

(kuva: Uoga Uoga)

Uoga Uogan voidemainen huuli- ja poskipuna on pakattu suloiseen rasiaan, joka tuo mieleen huulivoiteen. Pienen kokonsa ansiosta tämä on loistava tuote esimerkiksi reissuille mukaan pakattavaksi.

Tuotteessa on hyvin pigmenttiä ja se myös levittyy kasvoille kauniisti. Kerrostaminen onnistuu myös, joten meikkilookista saa halutessaan kevyen tai näyttävän. Kestävyydeltään tuote on melko hyvä. 

Tuote toimii hyvin myös huulilla. Väri on pehmeä ja luonnollinen. Todellakin siis monitoimituote hänelle, joka ei kaipaa turhan montaa purnukkaa meikkipussiinsa. 

Iso plussa tulee myös tuotteen riittoisuudesta. Vaikka purkki on pieni, tämä tuote tuntuu siltä, että se kestää pitkään. 

Arvio: 4/5

Catrice cheeck flirt, -poskipunapuikko, 7, 29 e

(kuva: Catrice)

Catricen Cheek Flirt -kasvomeikkipuikko on pakattu yksinkertaiseen ja suhteellisen pieneen pakkaukseen, mikä mahdollistaa sen näppärän kuljettamisen mukana. 

Tuote lupaa korkeaa pigmenttisyyttä ja kermaista koostumusta ja lupauksensa se myös pitää. Pigmenttiä todellakin riittää, mutta tuote on siitä huolimatta erittäin helppo häivyttää iholle. Parasta on, että kerrostaminen onnistuu. 

Tuotteen kestävyys on hyvä, mutta jos esimerkiksi työpäivän jälkeen on menoa, jota varten haluaa korjailla meikkiään, kannattaa tuote napata mukaan.

Catricen Cheeck Flirt on testin suurimpia yllättäjiä. Tässä tuotteessa on selkeästi paras hinta-laatusuhde. Tekee sen minkä lupaa ilman liiallista lovea rahapussiin. Tuote, joka varmasti jää käyttöön.

Arvio: 4,5/5

Lue myös: Miksi kaikki kohisevat W-tekniikasta? Helppo niksi taikoo iholle kauniin päivettyneen lookin

Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran 7.12.2023.

Kilpailut

Uusimmat