Janne Raappana: Löysin vastaukset ennen kuin oli liian myöhäistä

17.10.2011 12:35 - Antti Granlund

Taikakuu-yhtyeestä tutun Janne Raappanan kolmas sooloalbumi Rakkaus ei kuole julkaistiin viime viikolla. Raappana kertoo olleensa hiljattain oman elämänsä t-risteyksessä.

Raappana osallistuu Syksyn Sävel -kilpailuun Turhaa ja tärkeää -kappaleella. Hän kertoo kappaleen olevan itselleen tärkeä ja omakohtainen.

- Olen ollut hiljattain elämässäni tietyssä t-risteyksessä, ja siinä joutui oikeasti miettimään, mikä on turhaa ja mikä on tärkeää. Löysin luojan kiitos vastaukset ennen kuin oli liian myöhäistä. Tajusin haluavani sen, mitä minulla on tällä hetkellä. Minulla on ihana perhe, maailman paras parisuhde, ihanat tytöt, ihana koti ja saan tehdä työkseni sitä mitä haluan.

Raappana on julkaissut aikaisemmin kaksi sooloalbumia, Oven avaan hiljaisuuteen (2008) ja Rakkaus on hulluus (2010). Tuore Rakkaus ei kuole -levy äänitettiin Nummelassa loppuvuodesta 2010 alkaen. Levyn tuotti Tomi Aholainen.

Syksyn Sävel -kilpailu järjestetään kymmenen vuoden tauon jälkeen lauantaina 29. lokakuuta. Kilpailuun on kutsuttu kaksitoista artistia, Raappanan lisäksi muun muassa Juha Tapio, Kaija Koo, Jari Sillanpää ja Tommi Läntinen.

 

Kilpailut

Uusimmat