Alkuperäiset Elvis-muusikot Suomeen

02.01.2012 12:14 - Antti Granlund

The Original Elvis Tribute tuo Suomeen ison tukun Elvis Presleyn kanssa aikanaan soittaneita muusikoita.

Tampere-talossa nähtävässa show'ssa ovat mukana kosketinsoittaja Bobby Wood, basisti Duke Bardwell ja rumpali Jerome "Stump" Monroe sekä nyt ensi kertaa showssa mukana olevat, Elviksen taustalaulajina tutuiksi tulleet Mary & Ginger Holladay. Laulusolistina on jälleen Robert Washington.

Kosketinsoittaja Bobby Wood oli mukana muun muassa hittien In The Ghetto ja Suspicious Minds alkuperäislevytyksissä. Hän myös soitti albumilla From Elvis in Memphis. Hän on esiintynyt myös esimerkiksi Neil Diamondin, Garth Brooksin ja Dusty Springfieldin kanssa. Basisti Duke Bardwell teki Elviksen kanssa 181 keikkaa ja lukuisia levytyksiä.

Lyömäsoittaja Jerome "Stump" Monroe esiintyi Elviksen kiertueilla vakiorumpalin tilalla lukuisia kertoja Sweet Inspirations -yhtyeen riveissä ensimmäisestä Las Vegasin keikasta 1969 aina viimeiseen esiintymiseen 1977. Mary & Ginger Holladay olivat 1960- ja 70-luvuilla naispuolisten taustalaulajien kärkeä. Heidän äänensä kuuluivat muun muassa kappaleiden Sucpicious Minds ja In The Ghetto levytyksillä.

Konsertin laulusolistina on Maailman paras Elvis -kilpailun Memphisissä 2003 voittanut Robert Washington.

The Original Elvis Tribute 2012 Ke 11.4.2012 klo 19.00 Tampere-talo, Iso sali

 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat