Lapset ovat perineet äitinsä kauneuden.
Elvis Presleyn ex-vaimo Priscilla Presley avautuu haastavasta liitosta tuoreessa haastattelussa.
Priscilla Presley oli Elviksen elämän suuri rakkaus.
Teija Särkelä kohtasi juhannusta edeltävällä viikolla Syötteen kansallispuistossa itse rock 'n rollin kuninkaan.
Samsungin suunnittelijat ovat luoneet ikonisten henkilöiden kuvien ja nykytrendien perusteella sellaisia tyylejä ja lookkeja, joita he uskovat, että kyseiset tähdet olisivat voineet suosia.
Elvis Presley on maailman tunnetuin artisti, jolla riittää faneja kaikkialla. Vuonna 2015 vietetään rokin kuninkaan 80-vuotispäivää. Suomeen saadaan juhlistamaan tätä tapahtumaa legendaarinen TCB Band.
Rock 'n rollin kiistaton kuningas Elvis Presley kuoli vuonna 1977 Memphisissä, Yhdysvalloissa. Sitä ennen mies ehti muuttaa koko maailman musiikin historiaa persoonallisella jalanjäljellään.
Elvis Presleyn legendaariset joululaulut lumoavat joulukuussa kirkkokiertueella ympäri Suomen. Blue Christmas -konserteissa kuullaan Elviksen tunnetuksi tekemiä lauluja yhdysvaltalaisen Eric Rayn ja the Minor Blue Bandin tulkitsemina. 
Elvis Presleyn kuolemasta tulee tänään 16. elokuuta kuluneeksi 35 vuotta. Viimeiset valokuvat Elviksestä otettiin vain muutama tunti ennen hänen kuolemaansa.
Tällä viikolla tulee kuluneeksi 35 vuotta Elvis Presleyn kuolemasta. Laulaja kuoli 16. elokuuta vuonna 1977.
Digital Domain Media Group kertoo herättävänsä henkiin rock'n'rollin kuninkaan Elvis Presleyn uudella hologrammiteknologialla.
Jos haluat tulla haudatuksi Elvis Presleyn hautaan, se on nyt mahdollista. Elvis Presleyn alkuperäinen hauta on nimittäin laitettu myyntiin.
The Original Elvis Tribute tuo Suomeen ison tukun Elvis Presleyn kanssa aikanaan soittaneita muusikoita.
Elvis Presley on saanut postuumin ehdokkuuden Grammy-palkintogaalaan.