Kuva: AOP

Priscilla Presley avautuu avioliitostaan Elviksen kanssa: "Menetin nuoruusvuoteni"

18.11.2016 17:01 - Senni Loikala

Elvis Presleyn ex-vaimo Priscilla Presley avautuu haastavasta liitosta tuoreessa haastattelussa.

Rock’n rollin kuninkaana pidetyn Elvis Presleyn kanssa naimisissa ollut Priscilla Presley, 71, avautui tällä viikolla avioliitostaan legendaarisen laulajan kanssa. 

Priscilla kertoi brittiläisessä Loose Women -tv-ohjelmassa, että hän menetti nuoruusvuotensa avioliiton takia. Hänen elämänsä meni täysin Elviksen ehdoilla ja hän tunsi itsensä usein yksinäiseksi. 

- Minä elin hänen elämäänsä, eikä minulla ollut omaa elämääni, joten tavallaan kadotin itseni, Priscilla sanoi ohjelmassa.

- En elänyt teinivuosiani, kuten muut tytöt, joten minun täytyi vain sopeutua ja niin minä myös tein.

Lisäksi Priscilla kertoi haastattelussa, että Elvis tahtoi aina vaikuttaa vahvasti vaimonsa ulkonäköön. Hän väitti, että Elvis jopa valitsi hänen vaatteensa ja tuli mukaan ostoksille.

- Hän ei kuitenkaan koskaan tahtonut nähdä, kun pukeuduin, vaan tahtoi nähdä vain lopputuloksen.

- Jotkut eivät kestä totuutta, mutta minulla oli vähän meikkiä hänen seurassaan.

Priscilla muutti Elviksen luokse Gracelandiin ollessaan vain 17-vuotias. (kuva: AOP)

Viisi vuotta kestänyt liitto päättyi avioeroon, kun Priscilla oli 27-vuotias. Parilla oli myös yhteinen lapsi, Lisa Marie Presley, joka syntyi Priscillan ollessa vain 23-vuotias. 

- Niihin aikoihin, kun Elvis keikkaili paljon ja minä pääsin tanssitunneille, aloin tajuamaan, että muut naiset elivät omaa elämäänsä, Priscilla kertoi.

- En eronnut hänestä sen takia, ettenkö olisi rakastanut häntä. Hän oli elämäni rakkaus, mutta minun täytyi päästä tutkimaan omaa elämääni.

Elvis kuoli vain 42-vuotiaana vuonna 1977. Sittemmin Priscilla loi uraa mallina ja näyttelijänä, ja hänet muistetaan erityisesti rooleistaan Dallas-tv-sarjassa sekä Mies ja alaston ase -elokuvista.

Voit kastoa Priscillan tuoreen haastattelun alta.

Lähde: Daily Mail

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat