Maailmanlaajuinen juhlavuosi lähestyy - Elviksen TCB Band synttärikeikalle Helsinkiin!

09.12.2014 20:58 - Anna Hopi

Elvis Presley on maailman tunnetuin artisti, jolla riittää faneja kaikkialla. Vuonna 2015 vietetään rokin kuninkaan 80-vuotispäivää. Suomeen saadaan juhlistamaan tätä tapahtumaa legendaarinen TCB Band.

Elvis Presley on maannut manan majoilla jo pitkään, mutta hän ansaitsee edelleen suuria summia. Talouslehti Forbesin mukaan hän ansaitsi viime vuonna huikeat 55 miljoonaa dollaria - 36 vuotta kuolemansa jälkeen. Miljoonat Elvis-fanit juhlistavat 8. tammikuuta 2015 tähden 80-vuotissyntymäpäivää.

Suomessa nähdään legendaarinen Elviksen TCB Band Helsingin keikalla 22. tammikuuta 2015 The Circus -klubilla. Rokin kuninkaan ura nousi kyseisen bändin avulla ja hän keikkaili kokoonpanon kanssa kuolemaansa asti.Elviksen vaimo Priscilla Presley muistelee TCB Bandin kasaamisvaihetta.

- Hän antoi mennä täysillä ja oli paremmassa psyykkisessä ja fyysisessä kunnossa kuin aikoihin. Hän kokosi yhteen parhaat muusikot, ääni- ja valoteknikot, pukusuunnittelijat ja koreografit. Muusikoiden suhteen hän ei ottanut riskejä.

TCB Bandiin kuuluvat James Burton, Ronnie Tutt ja Glen D. Hardin. Miehet ovat soittaneet satoja keikkoja Elvis Presleyn kanssa ja muodostavat TCB Bandin selkärangan. Laulajan suuriin ja kimalteleviin saappaisiin astuu Dennis Jale, joka vakuutti vaikeassa roolissaan jo kokoonpanon edellisellä Suomen-keikalla tammikuussa 2013. Alkuperäisjäsen Terry Blackwood johtaa The Imperials -lauluyhtyettä samalla jakamattomalla arvovallallaan kuin aikoinaan Las Vegasissa.

Ennakkolipunmyynti The Circuksen keikalle Helsinkiin 22. tammikuuta on käynnissä kaikissa Lippupalvelun lippukaupoissa, puhelinpalvelussa ja verkkokaupassa. Liput maksavat alkaen 44,50 euroa. Tilaisuuteen on 18 vuoden ikäraja ja ovet avataan klo 20.00. Osta lippusi täältä.

 

 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat