Haluatko ostaa Elvis Presleyn haudan?

30.05.2012 16:05 -

Jos haluat tulla haudatuksi Elvis Presleyn hautaan, se on nyt mahdollista. Elvis Presleyn alkuperäinen hauta on nimittäin laitettu myyntiin.

Elvis Presley haudattiin kuolemansa jälkeen vuonna 1977 muutamaksi kuukaudeksi yksityiseen kryptaan Memphisissä Tennesseessä. Täältä Presleyn ruumis siirrettiin kahden kuukauden jälkeen haudattavaksi hänen kotiinsa Gracelandiin.

Nyt tämä krypta on myytävänä. Hautapaikka huutokaupataan Los Angelesissa 23. kesäkuuta. Hautapaikan alkuhinnan kerrotaan olevan 100 000 dollaria eli noin 83 000 euroa. Hautapaikan hintaan kuuluvat myös hautaholvin ja kryptan avaaminen ja sulkeminen hautajaisten aikana, omistuskirjoitus sekä kappelin käyttö siunaustilaisuutta varten.

- Jos olet äärimmäisen kova Elvis-fani, tässä on mahdollisuus. Tämä on ehdottomasti keskustelujen aihe. Vain yksi ihminen voi sanoa, että "Hei, minut haudataan sinne, missä Elvis lepäsi," musiikki-ikonihuutokaupan järjestäjä Darren Julien kertoo.

Huutokaupassa myytävässä hautapaikassa on levännyt myös Elvis Presleyn äiti Gladys, joka kuoli vuonna 1958. Myös hänen ruumiinsa siirrettiin myöhemmin Gracelandiin.

Lähde: Contactmusic

Lue alkuperäinen uutinen:

Tahdotko tulla haudatuksi Elvis Presleyn hautaan? Nyt se on mahdollista! (The Voice | 29.05.2012 )

The Voice ja Iskelmä - Parhaita kotimaisia kuuluvat SBS Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat