Madonnalta huikea Super Bowlin puoliaikashow - katso kuvat ja video!

06.02.2012 04:16 - Antti Granlund

Madonna vastasi amerikkalaisen jalkapalloilun Super Bowlin tämän vuoden puoliaikashow'sta. Poptähti tarjosi kaksitoistaminuuttia kestäneen huikean visuaalisen spektaakkelin.

Madonnan show alkoi klassikkokappaleella Vogue ja jatkui LMFAO:n kanssa esitetyillä Musicilla ja Party Rock Anthemilla. Tämän jälkeen laulaja esitti tuoreen singlensä Give Me All Your Luvin' Nicki Minajin ja M.I.A:n kanssa sekä kappaleet Open Your Heart ja Express Yourself yhdessä Cee Lo Greenin kanssa. Show päättyi Like a Prayerin massiiviseen kuorolauluun.

Ohjelman tuotanto oli jo itsessään melkoinen taidonnäyte. Lavaa oli pystyttämässä 500 ihmistä, ja heillä oli aikaa työhön seitsemän ja puoli minuuttia. Madonnalla ei luonnollisesti ollut aikaa tehdä soundcheckiä, ja 12-minuuttisen spektaakkelin jälkeen lava purettiin seitsemässä minuutissa.

Super Bowlin puoliaikashow on vuosittain yksi maailman katsotuimmista musiikkiesityksistä. Aikaisempina vuosina puoliajalla ovat esiintyneet muun muassa The Black Eyed Peas, Michael Jackson, The Who, U2, Britney Spears, Bruce Springsteen ja Rolling Stones.

Katso video esityksestä alta ja kuvat tästä:

 

Kilpailut

Uusimmat