Ville Valo paljastaa mihin HIM katosi

16.02.2012 06:50 - Antti Granlund

Ville Valo kertoo brittiläisen Kerrang!-lehden haastattelussa, miksi yksi Suomen kaikkien aikojen menestyneimmistä yhtyeistä on ollut poissa kuvioista.

HIM ei ole tehnyt kahteen vuoteen keikkoja tai antanut haastatteluja. Jopa bändin nettisivut on otettu pois ja jäljelle on äänyt vain yksinkertainen heartagram-logo. 

Ville Valon mukaan yksi tärkeä syy yhtyeen pitkäksi venähtäneeseen taukoon on rumpali Mika "Kaasu" Karppisen liiasta soittamisesta seurannut sairaus. Valo kertoo Kerrang!ille, että rumpalin sairaus ei ole niin vakava kuin aluksi luultiin ja hän uskoo yhtyeen pääsevän äänittämään kahdeksatta studioalbumiaan mahdollisimman pian.

HIMillä ei ole tällä hetkellä levy-yhtiötä, sillä heidän sopimuksensa Warnerin kanssa päättyi edelliseen Screamworks: Love in Theory and Practice -albumiin. Valon mukaan sopimusta ei jatkettu, koska yhtye ei enää tuntenut oloaan kotoisaksi yhtiössä.

Valo kertoo Kerrang!ille haluavansa palata juurilleen niin musiikillisesti kuin aatteellisestikin. Hän kertoo muun muassa sulkeneensa bändin nettisivut, koska ne olivat muuttuneet liian kaupallisiksi, "pelkäksi paitakaupaksi". 

Lähde: Kerrang!

Suomessa asiasta kirjoitti Iltalehti.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat