Yölinnuista Lemmenklaani!

16.03.2012 14:31 - Antti Granlund

Yölinnun vuodenvaihteessa jättäneet muusikot ovat perustaneet uuden yhtyeen. Lemmenklaani lähtee keikoille ja lupaa uutta materiaalia jo kevään aikana.

Lemmenklaanissa soittavat rumpali Mika Lilja, basisti Kari Heiskari, kitaristit Matti "Freda" Fredriksson ja Markus Kuusijoensuu sekä kosketinsoittaja Antti Kataja ja laulaja Juha Raitinpää.

- Nyt tulee purkkaa ja jytää poikamaisella innolla, Lilja lupaa.

- Kaikki sai alkunsa treenikämpällä jammailupohjalta. Biisit vain kuulostivat niin hyvältä, että päätimme jatkaa yhtyeenä. Kaikki ovat ihan fiiliksissä tästä uudesta projektista.

Lemmenklaanin ensimmäinen single Mitä sen on väliä? julkaistaan kevään aikana. Myös kokonainen albumi on suunnitteilla, mutta sen tarkemmista aikatauluista ei vielä ole päätetty. Yhtye avaa uudet nettisivunsa osoitteessa lemmenklaani.fi lähiviikkojen aikana.

Yhtye on sopinut ensimmäiset keikkansa pääsiäiselle.

Lilja, Heiskari ja Fredriksson ilmoittivat joulun jälkeen jättävänsä Yölinnun. Syyksi he kertoivat erimielisyydet työsopimuksesta. Vakituisiksi jäseniksi Yölintuun ovat jääneet Simo ja Matti Silmu. Tammikuussa Yölinnun miehistössä soittivat Jukka Harju (kitara) sekä Mambasta lainalla olevat Timo Mynttinen (basso) ja Harri Lehtonen (rummut).

Kilpailut

Uusimmat