Klamydian ja Elonkerjuun miehet perustivat uuden bändin

23.03.2012 07:32 - Antti Granlund

Klamydia-yhtyeen laulaja Vesku Jokinen, Elonkerjuun Antero Naali ja Lenni Parma sekä heidän yhteinen lapsuudenystävänsä kitaristi John Joakim Kulju ovat perustaneet yhtyeen.

Vesku Jokinen & Sundin pojat -niminen kokoonpano ei ole pelkkä hupiprojekti, sillä yhtyeeltä ilmestyy albumi Sony BMG:n kautta 25. huhtikuuta. Kyseessä on cover-levy, johon Jokinen on koonnut vanhoja klassikoita muun muassa  Irwiniltä, Veikko Lavilta, Kari Tapiolta ja Junnu Vainiolta.

- Jäsenten ystävyys ja yhteinen huumori kuuluu levyllä. Tätä levyä on tehty ammattimaisella otteella, mutta unohtamatta pitää hauskaa.

Jokinen on kertonut halunneensa kunnioittaa suuresti arvostamiaan suomalaisia artisteja päivittämällä kappaleet tämän päivän soundimaailmaan.  Hän kommentoi sanomalehti Ilkalle tyylilajin olevan "punk-hardrock-vääntöä". Mitä se sitten tarkoittaakin, selviää kuukauden päästä.

Vesku Jokinen & Sundin pojat aikoo myös keikkailla, Klamydian ja Elonkerjuun muun konsertoinnin ohessa. Yhtye soittaa ainakin Turussa Down By the Laiturissa ja Tampereella Tammerfesteillä. 

Kilpailut

Uusimmat