Beatlesin klassikkoelokuva julkaistaan restauroituna - katso traileri!

22.08.2012 19:05 - Antti Granlund

The Beatlesin vuonna 1967 ensi-iltansa saanut elokuva Magical Mystery Tour julkaistaan lokakuussa uudelleen nykyajan hengen mukaisesti lukuisilla lisämateriaaleilla varustettuna.

Sgt. Pepper Lonely Hearts Club Band -albumin ja koko maailmaan satelliitin välityksellä televisioidun All You Need Is Loven vanavedessä The Beatles kirjoitti ja ohjasi itse kolmannen elokuvansa Magical Mystery Tour vuonna 1967.

Käytännössä yhtye lastasi syyskuussa 1967 bussin täyteen kuvausryhmää, näyttelijöita, perheitä ja ystäviä ja lähti tekemään elokuvaa, joka on iloinen sekamelska musiikkia, huumoria, outoja hahmoja ja kummallisia kohtauksia.

Elokuva esitteli kuusi uutta Beatles-sävelmää: Magical Mystery Tour, The Fool On The Hill, I Am The Walrus, Flying, Blue Jay Way ja Your Mother Should Know.

Apple on restauroinut elokuvan entistä ehommaksi ja se julkaistaan 12. Lokakuuta DVD ja Blue-ray -formaateissa 5.1. ja stereo remiksinä. Niiden lisäksi julkaistaan special boxed deluxe edition, joka sisältää DVD:n ja Blu-rayn ohella 60-sivuisen Magical Mystery Tourin taustoja valottavan bookletin valokuvineen, sekä alkuperäisen näköisen kuuden kappaleen vinyyli -EP:n.

Molemmat formaatit sisältävät lisämateriaalina muun muassa ennennäkemättömiä kohtauksia ja haaastatteluja sekä ohjaajan kommentit Paul McCartneyn äänittäminä.

Katso uusintajulkaisun traileri tästä:

Kilpailut

Uusimmat