Iskelmä festivaalilla jälleen huippukattaus kotimaan kärkiartisteja - esiintyjät julkistettu

27.02.2013 08:53 - Ari Ojala

Himokselle kokoontuu kesäkuun viimeisessä viikonvaihteessa mahtijoukko suomalaisen musiikin kermaa. Mukana ovat muun muassa J Karjalainen, Suvi Teräsniska, Jonne Aaron ja Eppu Normaali. 

Tänä kesänä Iskelmä festivaalille suuntaavien odotukset palkitaan, kun lavalle astelevat uutta musiikkia tuottaneet artistikonkarit. Ainutlaatuisesta tulkinnasta vastaavat muun muassa J Karjalainen, Anssi Kela ja Suvi Teräsniska. Valtavan määrän uusia faneja saaneen Negative-yhtyeen keulahahmon Jonne Aaronin esiintyminen Himoksella on yksi kohokohdista. Artistin persoonalliset tulkinnat, muun muassa huippusuositussa Vain elämää –ohjelmassa ovat poikineet paljon positiivista palautetta ja odotukset keväällä ilmestyvän suomenkielisen sooloalbumin annista ovat korkealla.
 
Radiohitillään Siskoni ja Iskelmä Gaalan Vuoden Naisartisti –palkoinnolla tunnustusta saanut Laura Närhi on kenties yksi festivaalin odotetummista artisteista. Iskelmä Gaalassa peräti neljällä palkinnolla palkittu Jesse Kaikuranta tulee ilman muuta sykähdyttämään festivaaliväkeä melankolisilla rakkauslauluillaan.
 
Iskelmäkuningatar Paula Koivuniemi on esiintynyt jokaisessa Himoksella järjestetyssä Iskelmä festivaalissa, ja niin tänäkin kesänä Paula-fanit saavat nauttia hänen karismastaan. Muita laajan ja vankkumattoman kannattajakunnan artisteja ovat muun muassa suomirockin mahtiyhtyeet Eppu Normaali, Popeda ja , sekä perinteisempää iskelmää tarjoavat Hurma, Matti ja TeppoSinitaivas ja Yölintu. Iskelmä-lavalle astelevat myös festivaalikansan suosikit Irina, Kaija Koo, Juha-Tapio, Jukka Poika, Samuli Putro, Neljänsuora ja Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani.

”Festivaali on alusta pitäen tarjonnut laaja-alaisesti musiikkia eri genreistä. Haluammekin  artistivalinnoillamme tuoda esiin kotimaisen viihdemusiikin monipuolisuutta ja rikkautta”, HimosLomat Oy:n tuottaja Hannu Haljala luonnehtii artistivalintoja.

Festivaalin liput nyt ennakkomyynnissä festivaalin lippukaupassa ja Lippupalvelussa.

Iskelmä festivaali - Himos, 27.-29.6.2013

Katso festivaalin ohjelma tästä

 

Kilpailut

Uusimmat