Jorma Kääriäinen nousee Sappeen Kesäteatterin lavalle

23.01.2014 12:40 - Katariina Näreaho

Selkävaivojen takia taukoa pitänyt Kääriäinen palaa esiintymislavoille ensi kesänä. Hänet nähdään Sappeen Kesäteatterissa uudessa musiikkikomediassa.

Sappeen Kesäteatterissa nähdään ensi kesänä musiikkikomedia Yhden Tähden Hotelli, ja lavalla esiintyy myös Jorma Kääriäinen. Kääriäinen esittää näytelmässä itseään - tavallaan.

- Minulla on roolihahmo siinä. Se ei tavallaan ole aivan suoranaisesti minä, vaan hahmo esitetään minun kautta, laulajatähti kertoo Iskelmän haastattelussa.

Kesäkuussa ensi-iltansa saava musiikkikomedia on suunnattu koko perheelle. Kääriäinen suositteleekin sitä kaikenikäisille, aina vauvasta vaariin saakka.

- Ehkä jokunen kirosananomainen lausahdus saattaa lipsahtaa, mutta ei sitä tarvitse säikähtää. Sehän kuuluu täysin normaaliin suomen kielen käyttöön, Kääriäinen hymyilee.

Lavakokemusta Kääriäisellä riittää, mutta myös näytteleminen on melko tuttua puuhaa. Hän on esittänyt aikoinaan Viulunsoittaja katolla -näytelmässä venäläistä sotilasta. Rooli sisälsi Kääriäisen mukaan enemmän lauluosuuksia kuin varsinaisia vuorosanoja.

Yhden Tähden Hotelli ensi-illassa Sappeen Kesäteatterissa 25. kesäkuuta 2014. Kääriäisen lisäksi rooleissa nähdään myös Mikko Rantaniva, Manu Havisalmi, Anette Ekholm, Lotta Ansakorpi ja Kirsi Nurminen. Käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaa Heikki Vihinen.

Kilpailut

Uusimmat