Kaija Koo kertoo, miksi paljastaa painonsa ja pituutensa keikalla

23.02.2014 11:00 - Senni Loikala

Kuka sen opettaa -singlen vastikään julkaissut Kaija Koo kertoo Iskelmälle, minkä sanoman haluaa välittää ihmisille keikoillaan.  

Kaija Koon fanit ovat saattaneet huomata, että laulajan keikoilla vetämät spiikit kappaleiden välissä ovat vuosien aikana pidentyneet. Lisäksi Kaija Koo tuntuu aina huokuvan kiitollisuutta lavalla. Uuden, Kuka sen opettaa -singlen, julkaissut Kaija Koo vieraili Iskelmän toimituksessa ja kertoi, miksi hän antaa kaikkensa lavalla.

- Minulla on kova elämänkoulu takana, on iloa ja surua. Joka kerta kun menen lavalle, en mene turhaan sinne. Pitää olla syy mennä, kertoo Kaija Koo.

Kaija Koo kertoo, että hänelle keikat ovat mahdollisuus vaikuttaa asioihin. Yksi laulajan tärkeimmistä viesteistä on, että ihmisen tulee uskaltaa olla oma itsensä. Kun media luo jatkuvasti mielikuvaa siitä, millaisia meidän pitäisi olla, saattavat ihmiset piiloutua naamioiden taakse. Kaija Koo muistaa kertoneensa keikoillaan avoimesti niin ikänsä, painonsa kuin pituutensakin.

- Ajattelen, että "katsokaa, minä teen näin. Tekin voitte tehdä näin". En ymmärrä, miksei ihminen voi esimerkiksi sanoa ikäänsä. Stressi vähenee, kun voit olla oma itsesi, sanoo Kaija Koo.

Kaija Koon mukaan keikoilla saa lentää hiki ja esiintyminen on hänen mielestään juhlaa. Laulaja kertoo, että hän saa omien sanojensa mukaan "energiasähköiskuja" keikkojensa aikana. Sähköiskut tarttuvat välittömästi yleisöön.

- Siinä ei mietitä, onko ripset paikoillaan vai ovatko ne lentäneet pois, sanoo Kaija Koo.

Kilpailut

Uusimmat