Mitra Kaislaranta levynteosta: "Saan olla tosi aktiivisesti mukana!"

28.05.2014 11:37 - Anna Hopi

Mitra Kaislarannan debyyttialbumi valmistuu hyvää vauhtia kansan korviin kuultavaksi. Näin tähti itse kommentoi prosessia ja sen kulkua Iskelmälle.  

Mitra Kaislarannan Äkkisyvää-kappale on soinut kiitettävästi radiossa julkaisunsa jälkeen. Moni odottaa suurella kiinnostuksella neitokaisen tulevaa soololevyä, jolle on kasattu suuriakin odotuksia laulajattaren ilmiselvän lahjakkuuden takia. Kysyimme Mitralta, kuinka paljon hän oli itse mukana tekemässä hittikappaletta?

- Kyllä olin siinä mukana. Kun se tehtiin noin viidessä päivässä, käytiin biisinkirjoittajan kanssa läpi aiheita ja sain vaikuttaa sanoihin ja melodiaan - siihen, millainen biisi on. Niinkuin tässä levynkin tekemisessä. Monesti ihmisillä on se harhaluulo, että tällaisen formaattilaulukilpailun jälkeen levy-yhtiö antaa sulle biisit ja sun pitää vaan laulaa ne. Luojan kiitos, ettei se ole mun kohdalla niin ja saan olla tosi aktiivinen itse, kertoi Mitra Kaislaranta.

Kaislaranta on myös iloinen siitä, että levynteko on edennyt omaan verkkaiseen tahtiinsa, eikä sille ole asetettu kiireisiä aikarajoja.

- Se on tosi tärkeää. Yhteistyökumppaneiden ja levy-yhtiön kanssa ollaan puhuttu niin, että musta tehdään artisti. En halua sanoa tätä negatiivisesti, mutta en ole pelkkä Idolsista tullut Mitra, vaan lähden tekemään omaa uraa siten kuin kuka tahansa muualta tullut artisti.

Onko albumin julkaisupäivästä tietoa?

- Syksystä ollaan puhuttu, kovasti siihen tähdätään. Kurjen Lasse sanoi aiemmin, että halutaan tehdä hyvä levy. Jos siihen menee enemmän aikaa, niin se menee niin. Ennemmin halutaan tehdä sairaan hyvä levy kuin vaan pusketaan jotain ulos.

 

Kilpailut

Uusimmat