Mitra on oppinut kulkemaan täysillä unelmiaan kohti, vaikka keskityykin mieluummin hetkeen.
Laulaja Mitra nähdään esiintymässä Iskelmäfestivaaleilla kesäkuussa, koska fanit äänestivät tähden lavalle.
Vuoden 2013 Suomen Idolsin voittaja paljastaa, mikä tuomareiden kommenteista oli opettavaisin, tylyin ja hauskin.
Keväällä debyyttialbuminsa julkaiseva Mitra nähdään nyt Kukka kaipaa valoa -musiikkivideolla.
Musiikki kuuluu Mitra Kaislarannan intohimon kohteisiin ja se näkyy myös laulajan kodissa.
Laulaja Mitra Kaislaranta kertoo Iskelmälle, millaisia hauskoja ja haasteellisia hetkiä esikoislevyä tehdessä on koettu.
Laulaja Mitra Kaislarannan Kukka kaipaa valoa -kappaleessa lauletaan ihanista sanoista, jotka piristävät toista ihmistä.
Mitra Kaislaranta valmistautuu julkaisemaan debyyttialbuminsa keväällä. Toinen single Kukka kaipaa valoa on herkkä kappale, jossa kehotetaan ihmistä pieneen hyvään sanaan.
Idols-voittaja Mitra Kaislaranta kertoo Iskelmälle, mitä mieltä hän on televisiotavien kykykilpailuiden kääntöpuolesta.
Hyvää kannattaa odottaa. Mitra Kaislarannan uusi levy näkee päivänvalon keväällä ja nyt julkaistiin single Kukka kaipaa valoa.
Idols-kilpailun kautta julkisuuteen noussut Mitra Kaislaranta on lupaava laulajatar, jonka Äkkisyvää-single on saanut kiitettävästi radiosoittoa. Iskelmä tiedusteli tähden tulevan kesän suunnitelmia.  
Idols-formaatista julkisuuteen noussut Mitra Kaislaranta on lahjakas artistilupaus, jolla voi olla edessään pitkäkin ura. Hän on pohtinut paljon julkisuutta, ja miten huomion voisi ottaa viisaasti vastaan.
Idols-ohjelmasta kansan tietoisuuteen ponnahtanut upeaääninen Mitra Kaislaranta valmistelee parhaillaan debyyttialbumiaan. Neitokainen paljasti Iskelmälle musiikilliset esikuvansa.
Mitra Kaislarannan debyyttialbumi valmistuu hyvää vauhtia kansan korviin kuultavaksi. Näin tähti itse kommentoi prosessia ja sen kulkua Iskelmälle.  
Viime vuoden Idols-voittaja Mitra pohtii haastattelussa Satun kanssa karismaa ja kertoo mm. miltä Idolsin voittaminen on tuntunut ja muistelee ensikohtaamistaan Jone Nikulan kanssa. Lisäksi tytöt juttelevat mm. Mitran tulevasta levystä ja unelmamatkakohteista.