Mitra Kaislaranta sai Antti Tuiskulta neuvoja julkisuuden käsittelyssä: "Siihen ei voi valmistautua!"

31.05.2014 10:34 - Anna Hopi

Idols-formaatista julkisuuteen noussut Mitra Kaislaranta on lahjakas artistilupaus, jolla voi olla edessään pitkäkin ura. Hän on pohtinut paljon julkisuutta, ja miten huomion voisi ottaa viisaasti vastaan.

Yksin ei Mitra Kaislarannan ole tarvinnut mietiskellä julkisuuteen liittyviä kysymyksiä, sillä neuvoja on tullut muiltakin artisteilta, kuten esimerkiksi Antti Tuiskulta.

- Tosi paljon olen saanut julkisuuteen liittyen saanut vinkkejä. Antti Tuiskun kanssa kerran puhuttiin, että siihen ei tietyllä tavalla oikein voi valmistautua, mutta kaikkeen oppii ajan kanssa. Ja se, että miten luot oman tyylin ja osaat hallinnoida omaa kuvaasi. Ne on tärkeitä, jos miettii juttuja musan ulkopuolella, kertoi Mitra Kaislaranta.

- Mun mielestä julkisuus riippuu paljon siitä, mitä annat itsestäsi ulospäin. Jos mä nyt vaikka antaisin jollekin nimeltä mainitsemattomalle keltaiselle lehdelle haastattelun ja kertoisin kaiken mun elämästä, niin se ei olisi ehkä paras lähtökohta millekään. Mun mielestä on tärkeä mennä musa edellä, koska se on se syy, miksi tätä teen. Ei mun tavoite ole olla lehtien palstoilla muiden syiden takia.

 

Kilpailut

Uusimmat