Idols-voittaja paljastaa hauskan yksityiskohdan kodistaan

04.02.2015 19:15 - Senni Loikala

Musiikki kuuluu Mitra Kaislarannan intohimon kohteisiin ja se näkyy myös laulajan kodissa.

Artisti Mitra Kaislaranta, 22, rakastaa musiikkia ja se näkyy myös hänen kodissaan. Laulajan levykokoelma on suuri ja kotona on myös paljon muita musiikkiin liittyviä asioita. Yksi niistä on peräisin Idols-ohjelmasta.

- Toissasyksynä oli Idolsin puitteissa lähetyksiä Barona-areenalla ja siellä katossa roikkui todella isoja kuvia, missä oli kaikkien live-lähetyksissä olevien naamat. Me saatiin ne sieltä finaalin jälkeen kaikki kotiin. Se on mun seinällä tällä hetkellä, Kaislaranta kertoo.

Pian kuva on otettava pois seinältä, sillä laulaja on muuttamassa Oulusta Helsinkiin. Saa nähdä, tunnistavatko helsinkiläiset naapurit Kaislarannan Idols-voittajaksi. Artisti on aiempaa enemmän esillä mediassa, kun esikoisalbumi julkaistaan keväällä.

Nykyiset naapurit eivät ole tulleet uteliaina jututtamaan televisiosta tuttua ja kaksi singleä julkaissutta laulajaa. Siihen saattaa olla myös luonnollinen selitys.

- Minulla on hauska tilanne, kun meidän rapussa on kahdeksan tai yhdeksän asuntoa. Niissä yhdessä asun minä ja kaksi kaveriani asuu samassa rapussa. Se on kaverikansoitettu rappu. Harmittaa lähteä, mutta sitten tulee uusia tuulia, Kaislaranta sanoo.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat