Mielipiteesi ihmisten nöyryyttämisestä kykykilpailuissa, Mitra Kaislaranta?

20.01.2015 17:30 - Senni Loikala

Idols-voittaja Mitra Kaislaranta kertoo Iskelmälle, mitä mieltä hän on televisiotavien kykykilpailuiden kääntöpuolesta.

Laulaja Mitra Kaislaranta, 22, tietää millaista on olla mukana televisioitavassa laulukilpailussa. Hän valloitti suomalaisten sydämet ja voitti suositun Suomen Idols-ohjelman vuonna 2013.

Kaislarannalle kokemus oli luonnollisesti mullistava. Viimeisen vuoden hän on työstänyt esikoisalbumiaan, joka ilmestyy keväällä. Mutta toisille kilpailuun osallistuminen voi olla kaikkea muuta. Monet ovat vaarassa joutua naurunalaisiksi ihmisten olohuoneissa, kun ohjelmiin osallistutaan olematta perillä todellisista laulutaidoista. Mitä mieltä Kaislaranta on kykykilpailujen kääntöpuolesta, jossa osa kisaajista saattaa joutua jopa nöyryytetyiksi?

- Se on kaksipiippuinen juttu. Kuitenkin ihmiset menevät ohjelmiin omasta tahdostaan. Ei kukaan sinne pakota. Ja totta kai täytyy muistaa, että viihde on aina viihdettä, laulaja sanoo.

Vaikka Kaislarannasta vastuu asiasta on itsellä, ei hän siitä huolimatta pidä ilmiötä ainakaan positiivisena.

- En minä koe sitä myöskään hirveän nautinnolliseksi, että jotain tyyppiä saatetaan riepotella, koska se oli niin nolo tai joku ei siitä tykännyt. Mutta minun mielestäni hyvä ohjenuora tähän elämään on se, että jos sinulla ei ole mitään hyvää tai asiallista sanottavaa, niin monesti voi pitää mölyt mahassaan.

 

Seuraava artikkeli: Upein kohteliasuus, jonka olet kuullut mieheltä, Mitra Kaislaranta?

Kilpailut

Uusimmat