Tuomas Holopainen asui vanhempiensa luona 29-vuotiaaksi asti: "Peräkamarin poikana viihdyttiin!"

02.06.2014 10:00 - Anna Hopi

Nightwish-yhtyeen keulakuva Tuomas Holopainen ei lähtenyt täysi-ikäistyttyään ensimmäisten joukossa pois äidin helmoista. Mies kertoo, miksi kotona oli hyvä asua pitkään.

Kun monet lähtevät lapsuudenkodistaan jo 18-vuotiaana tai aiemmin, Nightwish-yhtyeen keulakuva ja musiikintekijä Tuomas Holopaisella asiat menivät toisella tavalla.

- Tää ei ole mikään salaisuus, että lähdin kotoa pois 29-vuotiaana. Se oli sellainen käytännön sanelema juttu, että bändin kanssa oltiin jatkuvasti menossa ja olin kotoa pois sellaiset yhdeksän, kymmenen kuukautta vuodesta. Joko studiossa tai kiertueella, kertoi Holopainen Iskelmälle.

- Meillä oli vanhempien kanssa sellainen diili, että turha mun on lähteä tässä mitään omaa kämppää hankkimaan. Iso maalaistalo ja peräkamarin poikana siinä hyvin viihdyttiin. Tultiin toimeen toistemme kanssa, joten miksi maksaa tyhjästä. Joten minun ensimmäinen kämppä oli siellä, missä asun edelleenkin - Kiteellä. Äiti ja isä on ollut mun parhaimpia kavereita ja olleet aina sellaisia.

Kilpailut

Uusimmat