Jukka Poika Nopsajalan suosiosta: "Yritän hillitä kilpailuviettiä!"

12.06.2014 19:00 - Anna Hopi

Nopsajalan Lupaan olla -kappale on noussut viime aikoina hurjaksi hitiksi. Näin sitä kommentoi entinen bändikaveri Jukka Poika.

Terve kilpailuhalu herää toisen menestyksestä, myönsi Turun Skanssissa tiistaina musisoinut Jukka Poika. Soul Captain Band ja Kapteeni Ä-ni -reggaekokoonpanoissa yhdessä nähty pari on ystäviä, ja nykyään myös erittäin suosittuja muusikoita.

- Meillä oli muutama vuosi tosi hauskaa tehdä musaa, ja sitten alkoi tuntua, ettei homma olekaan niin kivaa. Me jätettiin se siihen ja ollaan tehty satunnaisia proggiksia sen jälkeen. Mahtava nähdä, että kaveri on saanut... No, tietysti välillä harmittaakin, että miten se nyt noin ison hitin meni tekemään, kertoi Jukka Poika.

- Miksi mä en ollut fiittaamassa? Se on sellainen juttu, että ainahan voi kilpailla, jos on mitään, millä mitata. Ikään kuin suosiota, mitä on levymyynnit ja keikkojen määrä. Ainahan löytyy joku, joka on kovempi. Jos ei Suomesta, niin ulkomailta. Et tavallaan... Mä yritän hillitä kilpailuviettiä, koska siinä saattaa hukata sen alkuperäisen syyn, minkä takia on tekemässä koko hommaa.

Kilpailut

Uusimmat