Pariisin Kevät teki Eppu Normaali -coverin: Katso vaikuttava zombievideo!

13.06.2014 19:00 - Anna Hopi

Pariisin Kevät julkaisi coverversion suomilegenda Eppu Normaalin Pimeyden tango -kappaleesta. Musiikkivideossa on paikoin voimakaskin kauhutunnelma.

Pariisin Kevään versio löytyy maaliskuulta julkaistulta Eput rautaa -kokoelmalta, jossa Eppu Normaalin kappaleita tulkitsivat muun muassa Mokoma, Reijo Taipale ja Viikate. Pimeyden tango -musiikkivideon on ohjannut Hannu Aukia.

- Oman version tekemisessä jonkun toisen biisistä on pointtia ainoastaan, mikäli sille löytyy oma identiteetti, oma soundi ja tunnelma. Mun mielestä meidän Pimeyden tango taipui aika nätisti Eppuja diggailevaksi Pariisin Kevääksi. Ollaan muuten jo kokeiltu biisiä livenä ja tuntuu hyvältä, kertoi yhtyeen keulahahmo Arto Tuunela.

- Musavideon kanssa on mun mielestä kans olennaista pitää mukana ajatus, että tehtäis jotain muuta kuin mainos biisille, vaikka se varmasti osittain sitäkin on. Mut on kuitenkin helpompi suostutella tekemään zombie-video, kuin vaikkapa sellainen, jossa soitettaisiin näyttävästi instrumentteja ja pyritään näyttämään edustavilta. En ole varma onko jälkimmäinen meidän tapauksessa edes mahdollista, kun ollaan jo valmiiksi liian viileitä.

Katso bändin musiikkivideo alta.

 

 

Kilpailut

Uusimmat